Don’t Miss Out on the JD-APP

Er du også træt af, ikke at være den første, der kan iføre dig de nyeste trends, fordi du simpelthen først opdager nye items for sent? 

Hader du at stå i kø, for så endeligt at opdage, at når det bliver din tur, så er lige præcis det produkt, som du gerne ville have udsolgt, fordi andre kom før dig?

Vil du heller ikke gå glip af fede deals, og kan du godt lide at vinde konkurrencer?

Så læs videre, for vi er helt sikre på, at JD-appen er noget, som du vil blive glad for.

Hos JD har vi udviklet en app, som automatisk gør dig til JD medlem, og vi har herunder samlet 5 fordele ved at downloade appen.

Vær altid opdateret på det seneste nye (via vores push notifikationer) 

Når du downloader JD-appen og dermed bliver medlem, bliver du den første til at se alle de nye lanceringer, og får først besked omkring fede udsalg. Desuden holder vi dig altid opdateret på de nyeste trends og giver dig en hjælpende hånd til at finde de sprødeste items.

In it to win it – Skal du være den næste der vinder adgang til limited edition sneakers?

Har du hørt om vores eksklusive raffles? Med appen får du nem og hurtig adgang til de mange Raffles vi køre hos JD. Her kan du forud for lanceringen vinde muligheden for at købe de nyeste og mest populære items. Du skal altså ikke vente, til de forskellige produkter lander på hjemmesiden, før at du kan være ready for the gram.

Ønskelisten – Lige ved hånden.

I appen kan du tilføje items til din ønskeliste, så du altid kan finde dine favorit-items og dermed slippe for at lede efter det igen. Forestil dig at et item på din ønskeliste kommer på udsalg – du kan være den hurtigste til bare at klikke “køb” og have dine favorit-items lige ved døren kort tid efter! Fordelen ved at bruge ønskelisten via appen er, at du altid har den lige ved hånden. 

Alle dine favorit brands – Samlet.

Med appen slipper du for at skulle handle flere forskellige steder, da alle dine favorit brands er samlet et sted. Når din pakke kommer til døren, er den derfor fyldt med lidt guf fra flere forskellige brands med deres mest trendy items. Dette gør din shopping oplevelse bedre, hurtigere og billigere når Postmand Per kommer ud.  

Eksklusive konkurrencer

I appen kan du også få adgang til fede konkurrencer, hvor du kan vinde vilde præmier. Disse konkurrencer er kun tilgængelige for vores medlemmer, som har downloadet JD-appen. Så der er god mulighed for at vinde! 

Er du overbevist? Læs mere her.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

MODE | Marwa

JD SUMMER EDITION: Har du styr på dit strand-outfit?

Det er officielt tid til den andel ...

-->

MODE | Marwa

JD SUMMER EDITION: Sommertrends 2021

Yaaaaas, sommeren er her endelig! V...

-->

MODE | Marwa

NY KOLLEKTION FRA GYM KING ER LANDET

Girl, træningstøj er altid IN, og...

-->