jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 31, 2018

Fitness nytårsforsæt – elsk din krop!

De fleste har et nytårsforsæt, men de færreste holder det. Hvor går det galt og hvorfor bliver vi dog ved med at lave nytårsforsæt, når det i reglen går galt? Vi tager her et kig på, hvordan du i år endelig kan sørge for, at dit nytårsforsæt holdes. Det handler helt enkelt om at komme ind i det rette mindset og lægge en slagplan trin for trin.

Nøglen til succes – De 5 fitnessbud

1                   Det vigtigste er at sætte realistiske mål og derved blive inspireret og motiveret til at holde dit nytårsforsæt i år – i længere tid end 2 uger…Det betyder, at du helt enkelt ikke skal forvente at få den vildeste timeglasfigur, hvis din kropsbygning ikke ser sådan ud. Se på hvilken kropsform du har, og arbejd så ud fra den. Meget er muligt, men glem alt om det perfekte – ingen er perfekt og det ville være kedeligt, hvis vi alle var det!

2                   Del dit fitness-nytårsforsæt op i mindre overskuelige bidder, så du kan se fremgang. Giv dig selv et skulderklap, når du har overrasket dig selv og har nået ét af dine delmål(?) Måske et nyt lækkert træningssæt eller de fede sneaks som du har kig på – og så væk med janteloven – vær stolt af dig selv og dine resultater.

3                   Lad være med at sammenligne dig selv for meget med andre og deres resultater. Husk, at du er dig. Din krop er helt unik og der er ingen andre som dig. Det, som virker for en anden, virker måske ikke for dig og det er helt i orden. Invester derfor tid i at finde ud af, hvilken fitnessform du kan lide. Tag til forskellige try-outs og træd udenfor din comfort-zone – kun sådan skaber du muligheden for at finde en ny sportsform, der passer til dig.

4                   Invester tid i at finde den helt rette kostplan, hvis målet eksempelvis er at tabe sig. Gå efter et langvarigt vægttab og glem alt om yoyo-diæter, som altid ender med, at du, efter en lang og udmattende vægttabskamp, tager 5 kilo på. Sigt efter at finde lækre superfoods, som nærer din krop og giv din motor den helt rette ’fuel’. Kun sådan kan kroppen bakke dit fitness nytårsforsæt op og give 120 % i fitness hver gang. Det er team work mellem dig og din krop.

5                   Måske det vigtigste overhovedet; husk at hvordan man har det indeni afspejles i det ydre. Så elsk dig selv – med dine flaws! Du skylder dig selv og din krop det. Gør det til en livsstil og lad vejen hen imod målet blive målet i sig selv.

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Hvad er IN lige nu?

Der er simpelthen så mange forskellige typer sport og fitness at vælge imellem, at det kan være svært at overskue for en nybegynder. Du kan dog stole trygt på, at der absolut også en slags fitness, som passer perfekt til dig. Det er, som tidligere nævnt, essentielt at bruge lidt tid på, at udforske flere sporter og fitnessmetoder, for at finde frem til det, der passer allerbedst til dig og din kropstype.

En super effektiv og upcoming metode, som vi kan anbefale, er intervaltræningsmetoden ‘HIT’. Fedtforbrændingen ved denne intervaltræningsform er videnskabeligt bevist ekstra høj og fortsætter lang tid EFTER du er færdig med din træning, og det er jo musik i ørerne! Læs mere om ‘HIT’ intervaltræning i blogposten Dyrk HIIT & Bliv FIIT og bliv inspireret til at lave – og holde – dit fitness nytårsforsæt i år.

Bliv klædt på til succes

Når du klædt på til succes er det altid lettere at komme igang! Så glem alt om dit gamle træningstøj og forkæl dig selv med nyt flot fitnessgear og nye sneakers. Det behøver ikke koste kassen lige efter den dyre julemåned; se her nogle af de fedeste affordable designs, som vil løfte din træning og især din motivation op på next level!

Nike Power Essentials Tights; en klassisk legging med Dri-FIT teknologi i åndbart stretchy materiale. Leggingen støtter dine curves og giver dig god stil i fitness til 350.00 kr.

ING Vanessa Reversible Leggingen til kvinder sætter farve på tilværelsen med et fedt motiv i lilla nuancer og indsatte luftige Mesh paneler på skinnebenet, som lader varme og transpiration fordampe.

SOUTH BEACH Strappy Seamless Sports BH’en er en blød og super behagelig sportsbh til aktiviteter af let intensivitet. Her får du en fin og feminin udstråling for kun 110.00 kr.

Nike Dry Miler T-shirten er en lækker klassisk fitness tee, lavet af let og åndbart materiale, der lader transpiration fordampe. Med sine 250.00 kr. ligger denne flotte t-shirt i et prisleje hvor alle kan være med!

En super tight og sprød New Balance Core legging til mænd, perfekt til fitness og andre sporter. For kun 300.00 kr. er den din.

Under Armour HeatGear Kompressions T-shirten til mænd, som støtter og inspirerer dig til at give 120% i fitness! Denne tee er udstyret med Under Armours HeatGear teknologi, som regulerer varmen og holder dig tør under træningen til 250.00 kr.

Vi håber, at vi har fået inspireret dig med vores 5 gyldne tips til at holde nytårsforsættet, samt et par gode ideer til nyt lækkert fitnesstøj, der ikke crasher dit budget.

Held og lykke – og selvfølgelig et godt & fit nytår herfra!

JD DK

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg