jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 20, 2021

adidas x ICY PARK

Var du ligeså obsessed med IVY PARK som os? For nu er ventetiden ovre. adidas x IVY har nemlig lige lanceret en helt ny kollektion, ved navn ICY PARK.

Den nye kollektion er pakket med alt hvad du behøver til træningen. Lige fra tights til sports BH’er, hættetrøjer, joggingbukser, bodysuits, tilbehør, udendørs tøj og endda også sko – alt hvad der holder dig street-ready på gaden. Og så lander ICY PARK den 20. februar 2021 hos JD Sports.

ICY PARK

Den perfekte kombination af udendørs mode, vinter trends og hverdags musthaves. Den seneste drop giver os stabler af sportstøj, med et inklusivt design som passer til alle. Den nye farvepalet inkludere items i hvid, lyseblå, brun og pink. Vi får endda items med refleksive detaljer. ICY PARK kampagnen inkludere desuden kendisser som Beyoncé, Hailey Bieber, Gucci Mane, Kaash Paige, Akesha Murray and Kyla Coleman.

Om det er dage fyldt med sne eller om du går tur i storbyen, byder ICY PARK på alt hvad du har brug for, for at skudstarte den nye sæson. Alle items kommer med IVY PARK branding og signatur adidas detaljer, som de legendariske 3-striber og det velkendte Badge of Sport-logo.

adidas x IVY PARK ICY PARK-kollektionen lander også med sprøde sneakers, som IVY PARK x Ultra Boost og Super Sleek-modellen i sneens magiske farve.

Alle items vil være tilgængelige denne lørdag, men de vil med garanti flyve ud af butikkerne, så snart de lander online. Don’t miss out!


Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg