jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 25, 2021

Lander snart: Nike Air VaporMax Evo

Efter den fantastiske modtagelse, da de debuterede sidste år, er Nike nu tilbage med Air VaporMax Evo i friske farver!

Hvis man sætter Air Max DNA’et under mikroskopet, så ser man ikke bare spor fra en, eller to, men hele syv Nike-ikoner fra fortiden i den seneste VaporMax silhuet. Vil du kopiere en masse legendariske looks og kombinere dem i en sneaker? Sneakers i Triple Black og Wolf Grey/White colourways lanceres d. 04.03.21.

All Things Air Max

Nike introducerede Air-teknologien for første gang tilbage i 1978, og siden dengang har det været yderst populært! I 87 blev Air-puden synlig, og i tre årtier har det fortsat udviklet sig, for at holde trit med Nikes seneste sneakers-designs. Udviklingen stopper ikke der…

At mixe deres ikoniske sneakers er ikke noget nyt for Nike, men med Air VaporMax Evo remixet Air Max-æstetikken som aldrig før. Uanset om du er vild med Air Max 90’s retrostil, eller teknologien bag VaporMax 2020, så har Evo designelementer fra syv forskellige Air Max sneakers – så du kan træde ind i et helt nyt design, der er rodfæstet i historie og innovation.

Hvis man ser på de forskellige generationer fra 90’erne og indtil nu, så minder VaporMax Evo om 90, 93, 96, Air Max Plus, Tuned 99, Solas og 180+. Man har taget det bedste fra fortiden og ført ind i nutiden.


Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg