jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 24, 2021

Vores Største Black Friday Nogensinde

Tiden er kommet! Vores Black Friday -begivenhed er officielt landet… Salget har ramt os, og dette år, fejrer vi vores største Black Friday nogensinde!

Med op til 50% på de største mærker i spillet, bliver du nødt til at bevæge dig hurtigt, hvis du skal sikre dig alle de bedste deals. Her kan du glæde dig til sprøde looks til herrer, damer og børn, samt. forskellige slags tilbehør for en mindre pris!

Med så mange tilbud at vælge mellem iblandt Nike, adidas, PUMA, Under Armour og flere, forsøger vi her at hjælpe dig med vores top picks. Få insider-viden på de bedste deals lige her, og shop dine favoritter med det samme. Thank us later!

Gode fund til Herrerne

Søger du også de bedste fund? Vores Black Friday -begivenhed er hjemmet til alt hvad du står og mangler! Gå ikke glip af 30% på herresko, samt. 50% på de fedeste outfits til herrer!

Hold varmen i den kølige sæson med Berghaus’ Hartsop Full Zip Fleecejakke. Denne JD-eksklusive fleecejakke er letvægtig og har en gennemgående lynlås. Vil du høre noget bedre? Du kan spare op til 40% på den.

Har du også brug for at opdatere din T-shirt samling? Opfrisk stilen med denne Langærmet Map T-shirt fra The North Face. En musthave til hverdagen… til en mindre pris!

⚫ Shop med op til 50% på Herretøj ⚫

Vi ved det godt. Du har skaffet dig et fedt outfit, men selvfølgelig mangler du også matchende sneakers for ultimativ freshness. Nikes Air Vapormax Evo vil give din samling en ekstra kant, og vil med garanti også blive være go-to skoen, i den kommende sæson. 

Vil du også snører den seneste JD-eksklusive stil på? Gå hellere ikke glip af store besparelser på adidas Originals’ Swift Run 2.0 sneakers. En tredobbelt sort version af den retro-inspirerede løbesko.

⚫ Shop med op til 30% på Herresko ⚫       

Steals til Damerne

Hey girl, Black Friday tilbudene ender ikke her! Vi har også en hel masse freshness til dig. Vil du skaffe dig mere fra dine yndlingsmærker med op til 40% på sko og KÆMPE 60% på tøj? Så bliv her, for vi har flere goder til dig…. 

Vi kan selvfølgelig ikke komme ind i vinteren uden en hyggelig jakke som får dig helt gennem den kolde sæson! Pink Soda Sport har dig dækket med deres Fur Belted Jakke.

Hold dig også ekstra komfortabel med nogle Tape Waist Leggings fra The North Face. I en klassisk sort farve, kan disse leggings blive dine faves, om du skal i byen med pigerne, eller om du snupper en hyggedag på sofaen. 

🖤 Shop med op til 60% på Dametøj 🖤

Men tilbudene slutter ikke der. Vores Black Friday -begivenhed betyder også at du kan snører det sprødeste på, for en mindre pris! Opgrader din skossamling med besparelser på Converses Chuck Taylor All Star Lift Canvas sneakers. Match alle outfits til denne sorte farve. Disse platform-sneakers får en chunky midtersål, og er en opdateret version af den klassiske model. Vi er obsessed.

Eller gå retro med adidas Originals’ Ozelia; en 90’er-inspireret sneaker som har fået inspiration fra adidas’ arkiver. Få den i flere farver nu…. Skynd dig!

🖤 Shop med op til 40% på Damesko 🖤

Store tilbud… også til de små

STORE tilbud er også til at finde i vores Black Friday -begivenhed til alle Børn! Med besparelser til småbørn, børn og juniors, har vi deals til hele familien! Gå ikke glip af op til 60% på børnetøj og op til 40% på børnesko også!

Giv de små et friskt look i dette børne Core Essential Tracksuit fra adidas. Dette sæt garanterer både komfort og stil, og fås kun eksklusivt hos JD. Forkæl dem mens du kan.

Der er selvfølgelig også en masse besparelser at finde, til de større børn og juniors. Gå ikke glip af denne junior girls’ Core Crop T-shirt fra PUMA. Denne T-shirt er et musthave i hverdagen og holder pigerne komfortable, trods sæsonen.

⚫ Shop med op til 60% på Børnetøj ⚫

Fra retro-ikoner til futuristiske sneakers, klassikere og mere, kan du få op til 40% på børnesko – selvfølgelig fra alle deres yndlingsmærker! Kom ud på gaden med freshness fra det klassiske Swoosh! Hold det JD-eksklusivt med Nikes React Vision – en futuristisk sneaker som giver støtte og hviler på en let React-midtersål af skum.

For et legendarisk look til forskellige anledninger, kan du også tjekke disse Jordan 11 CMFT Low til juniors. Om de skal bruges til boldbanen eller ej, vil den ikoniske Jumpman altid hjælpe dig godt på vejen. Og du kan selvfølgelig få dem til mindre med vores Black Friday-besparelser.

⚫ Shop med op til 40% på Børnesko ⚫

Vil du se mere? Shop fra alle vores Black Friday -tilbud nu!   

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg