jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 13, 2022

Vinterklar med et par nye kicks fra Salomon

Innoverer sneaker-gamet!

Salomon, som har franske rødder, har netop lanceret en ny sneaker kollektion. Deres nye kicks gør dig klar til tage på eventyr og opdagelse i naturen og i byen, uanset vejret! Kollektionen kombinerer slidstærke materialer og et tidløst street-inspireret design uden at gå på kompromis med komfort.

Uanset om du vælger XT-Rush, XT Rush Utility eller XT-Wings 2, er et par Salomon kicks must-haves på både offroad-eventyr og i bylivet.

Se deres nyeste lanceringer nedenfor 👇

dame med salomon sko
salomon sneakers hvid

Naturen møder bylivet

Fusionen af holdbarhed og street-ready stil gør Salomon til et af de mest spændende og vigtigste mærker på sneaker-markedet.

Dette er kun blevet tydligere med deres seneste kollektion, hvor især de nye  XT-Rush Utility blander slidstærke materialer, komfort og et lækkert design.

Overdelen er fremstillet af robust tekstil og syntetiske lag – et enkelt lag åndbart mesh overlejret med slidstærkt TPU. Derudover, kommer de nye XT-Rush Utility med et innovativt Quicklace-system, som sørger for, at skoen altid sidder perfekt på foden.

De er fleksible og robuste, og de understøtter din fodsvang, når du er på farten. Den indbyggede SensiFit-teknologi omslutter din fod og giver et behageligt og lækkert feel.

Under fødderne finder du en ikonisk tyk EnergyCell-mellemsål, der kombineres med et Agile Chassis System for ekstra stabilitet, når du færdes i  ujævnt terræn.

Mud Contagrip-ydersålen giver dig et skridsikkert fodfæste uanset forholdene. Når du har Salomon på fødderne, er du parat til at takle alle udfordringer, uanset om du befinder dig på skovenes stier eller i byens gader.

dame med salomon sko sort
salomon sneakers sort

Eventyr 🤝 Livsstil

Vil du have en ikonisk stil uden at gå på kompromis med det praktiske? Bare rolig, Salomon har de perfekte sneaks til dig! XT-Rush sneakeren til damer er alt, hvad du har drømt om.

Den nye XT-Rush model er lige landet i en frisk hvid farve med Lunar Rock og Vanilla Ice-detaljer. Disse sneaks også fremstillet af let, åndbart mesh med TPU og kommer med en OrthoLite sockliner, som giver en tætsiddende pasform, når du snører dem.

Inspireret af naturen, men skabt med urbant eventyr i tankerne. XT-Rush skoen har inkorporeret den velkendte pude i sålen fra XT-6, som er designet til ultra-intens løb. Agile Chassis Systemet og EnergyCell mellemsålen kombineres igen for maksimal komfort under fødderne, mens den gribefaste ydersål giver dig et sikkert fodfæste.

Til gutterne som læser med, bare rolig! Den lander også som herremodel i en Sort farve med lækre blå detaljer! Opgrader dine vinter-kicks med Salomon XT-Rush her!

salomon sko i naturen
Grå salomon sneakers

Klar til at udforske 👟

Fra storbyferier til udendørs vandreture; Salomon har din ryg uanset, hvad du vil bruge dine XT-Wings 2 til.

Med overdelen af 3D-mesh og slidstærke syntetiske lag, der er modstandsdygtige over for skrammer, får du med XT-Wings 2 en solid sko, som fulender ethvert outfit. De kommer med en EndoFit-indersål, som er parret med en formbar OrthoLite sockliner, der omslutter foden og sørger for en tætsiddende pasform og et behageligt fit.

Mellemsålen anvender Profeel Film teknologi, der fungerer som et filter mellem dig og jorden. Underneden har skoen en All Terrain Contagrip-ydersål, som giver et solidt greb på alle overflader, uanset om det er vådt eller tørt, stenet eller fladt.

Mangler du et par Salomon sneaks i din hverdag? Cop din favoritmodel fra den nye kollektionen lige her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg