jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 30, 2019

Vild med sneaks! – @thomasbsonne

Velkommen til part 2 af interviewserien med vores skønne influencers. Denne gang møder du Thomas fra @thomasbsonne, og i interviewet kan du blandt andet læse om Thomas’ holdning til jakkesæt og sneaks som outfit og hvilke sneaks, han ønsker sig til skohylden derhjemme.  

Hvordan opstod din passion for sneakers?

Min passion for sko og generel mode har altid været der. Men jeg begyndte oprigtigt at samle og interessere mig for sneakers i 2014, da en af mine kollegaer havde et par Nike Air Max 90 ‘Independence day’ på i den røde farve. Det var skoen, der ‘viste mig vejen’ haha. 

Vis os dine yndlingssneakers fra JD og fortæl, hvorfor det netop er dette par, du allerbedst kan lide?

Uhh, den er jo svær! Men det må nok være den klassiske hvide Air Force 1. Jeg fik faktisk mit første par hvide Air Force igennem JD, og jeg har været utrolig glade for dem lige siden. Jeg er vidst oppe på mit fjerde par hvide Air Force på et år. 

Hvad er den største sneakertrend i 2019 ifølge dig? 

Jeg kan personligt ikke sætte finger på en trend i år. Forrige år var der meget populært at alt skulle være chunky, men jeg kan ikke lige sige hvad 2019-trenden er. Jeg prøver personligt ikke at lade mig påvirke af så mange trends, men derimod bare gå i det, jeg selv føler for. 

Har du allerede dit næste JD sneaker-køb i kikkerten? Hvis ja, hvilket par? 

Ja faktisk! Jeg opdagede til min store overraskelse at JD Sport er begyndt at forhandle de forskellige Jordan-modeller. Jeg har allerede set mig varm på et par stykker, og jeg håber da, at der kommer flere til deres webshop! 

Er du også vild med Jordan? Shop kollektionen her

Hvilke sneakers fra JD Sports vil du tage på?

På arbejde:
Jeg skal helst have nogle ikke alt for aggressive sko på, på arbejde, da jeg arbejder på kontor. Men jeg bruger faktisk næsten altid de føromtalte hvide Nike Air Force 1. 

Til hverdag:
Helt klart mine Adidas Alphaedge 4D – de er super komfortable. 

Til fest:
Hvide Air Force 1’s. De virker bare til alt, og er nemme at holde rene efter en aften i byen. 

 Passer sneakers til alle outfit?  

Sneakers passer til mange outfits, men ikke alle. Jeg har den holdning, at man ikke kan tage sneakers på til et jakkesæt. Det kan godt være, det er blevet moderne, men i mine øjne passer det ikke sammen med et jakkesæt. 

Hvordan kan sneakers ændre et outfit? 

Jeg holder rigtig meget af farverige sko, da det ligesom kan live et outfit op. Normalt går jeg i et par jeans og en hvid eller sort t-shirt, og hvis man så lige tager et par farverige sko på, så ser det hele bare lidt federe ud 😎

Hvordan ser du, at sneakers er en del af din fremtid?

Sneakers er noget, jeg godt kan lide at samle på, fordi det er sjovt at have noget, som andre ikke har. Jeg ville da håbe, at jeg på er tidspunkt kommer til at arbejde indenfor noget moderelateret og måske endda sneakers. 

Vi synes, at Thomas har ekstra god sneakerstil! Hvis du er enig, kan du følge Thomas og alle hans sneaks på instagram: @thomasbsonne.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg