The North Face ’94 Rage

The North Face er tilbage med mere lækker retrostil til dig. Den nyeste Rage-kollektion er lige landet hos JD, så du har mulighed for at shoppe og forudbestille med det samme. ‘94 Rage følger to tidligere kollektioner men skiller sig ud fra disse ved at bevæge sig længere frem i tiden og give dig dristige 90’er-inspirerede styles. 

Fra polstrede jakker pakket med ny teknologi til bløde retroinspirerede fleecetrøjer – ‘94-rage-kollektionen har alt, hvad du har brug for denne sæson!

Den originale Rage-kollektion

Den originale Rage-kollektion blev designet til snowboarding  med funktionalitet i tankerne. Skabt til at udfordre elementerne og sporten. 

Den tidlige 90’er-snowboarding var ‘all about’ det æstetiske – baggy bukser, lyse farver og statement-logoer. 

‘94 Rage

Denne kollektion henter sin inspiration fra pisterne og er derfor spækket med snowboardingnostalgi, kultur og attitude. Med retromønstre og dristige farver bringer ‘94 Rage-kollektionen 90’er-æraen tilbage. Klar til at indtage scenen med en mere urban kant. 

Denne seneste kollektion dækker over en række looks designet med inspiration fra arkiverne. T-shirts, joggingbukser, fleecetrøjer og jakker i en sprød palet af røde, gule, og sorte farver.  

Den ikoniske Nuptse-jakke er tilbage, og det ikoniske swirl print genanvendes. Den er pakket med gåsedun for maksimal varme, når du rammer gaden. 

For en mere let beskyttelse mod kulden prøv Fleecetrøjerne og match med en t-shirt, der hylder snowboardlegende Jim Zellers. 

Nysgerrig? Tjek hele ‘94 Rage-kollektionen ud på hjemmesiden nu. 

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Stine Berdiin

Superligaen er tilbage! Check JDs (næsten) 100% objektive drømmehold!

Torsdag den 28. Maj kl 19.00 løb...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Fars Dag er lige om hjørnet!

I Danmark fejrer vi Fars Dag den 5....

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Nyhed hos JD: Juicy Couture

Gals, we are treating YOU. Stop alt...

-->