jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 6, 2019

Vild med sneaks! – @rebeccahyldahl

JD ønsker alle en skøn fredag og bringer her tredje del af interviewserien “Vild med sneaks”. Denne gang skal du møde Rebecca, der som teenager blev forelsket i sneakers, og som nu har en kollektion, vi alle drømmer om!  Læs med her og følg også Rebecca på instagram (@rebeccahyldahl), hvis du vil se mere.  

Hvordan opstod din passion for sneakers?

Jeg begyndte at samle på sneakers, da jeg var 13-14 år (jeg er i dag 21 år), og min passion startede, da jeg købte mit første par klassiske air force 1 i hvid og Jordan 4 Green Glow. Efter købet af disse 2 par blev jeg bare forelsket i sneakers. Der var bare noget over duften af nye sneakers, boksen og den tilfredsstillende følelse af at have et par nye sneakers på for første gang.

Vis os dine yndlingssneakers fra JD og fortæl, hvorfor det netop er dette par, du allerbedst kan lide?

Mine yndlingssneakers fra JD er disse ‘Exclusive to JD” Air Force 1 med gult swoosh.

 

Hvad er den største sneakertrend i 2019 ifølge dig?

 Uha den er svær. I 2018 var de største trends chunky sneakers og collabs mellem brands og kunstnere/andre brands, og det er trends, som også er fulgt med ind i 2019, særligt collab-trenden. Men en anden stor sneakertrend i 2019 har blandt andet været brugen af pastelfarver på sneakers, og jeg er vild med denne trend.

Har du allerede dit næste JD sneaker-køb i kikkerten? Hvis ja, hvilket par?

 Ja! Pt har jeg øje på “Jordan Air 8 “Aqua” Dame”. Et par jeg håber på, jeg snart får tilføjet til min collection.

Hvilke sneakers fra JD Sports vil du tage på:

På arbejde?  

 En klassisk Air Force 1.

Er du også vild med Air Force 1? Du kan tjekke hele JDs sortiment ud her

Til hverdag eller til fest?

 Det kunne være, hvilken som helst sneaker, som jeg kan li’. Men jeg går oftest i AF 1’s, Jordan 1’s, Air max 1’s og Air max 97 til hverdag og til fester.

Passer sneakers til alle outfit? 

100%. Der findes alle former for sneakers og dermed sneakers, der passer til alle outfits. Jeg går selv altid i sneakers, uanset om jeg har et tracksuit eller en kjole på.

 Hvordan kan sneakers ændre et outfit?

Sneakers kan ændre et helt outfit og live det op. Personligt går jeg ofte i helt sort tøj, og så elsker jeg at pifte mit outfit op med accessories og sneakers. Jeg elsker at lade skoene tale for sig selv og lade dem få alt opmærksomheden, hvis det giver nogen mening.

Hvordan ser du, at sneakers er en del af din fremtid?

Sneakers bliver en kæmpe del af min fremtid, fordi sneakers er en kæmpe del af, hvem jeg er. I fremtiden vil sneakers fortsat være en del af mig, fordi jeg ved, at jeg altid vil have den her hobby og altid vil samle på sneakers. Jeg vil heller ikke udelukke, at jeg i fremtiden arbejder indenfor sneakerindustrien, hvis jeg får muligheden for det. Men Pt ser jeg kun sneakers som en del af min fremtid i form af, at det er en passion.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg