jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 27, 2019

NYHED: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

Piger, det er tid til en opdatering af sneakerkollektionen! Nike opfrisker efterårssæsonen med en ny version af den ikoniske Air Force 1, og vi er IN LOVE .

Siden Air Force 1 blev lanceret første gang i 1982, er den udkommet i mange forskellige varianter og innovative designs. Selvom de orginale styles stadig er populære verden over, har Nike af flere omgange produceret friske udgaver som eksempelvis Jester og Velvet. Skoen er desuden udkommet i over 1700 farvenuancer. 

Nu skruer Nike igen på design-knapperne og giver dine yndlings sneaks en dekonstrueret vibe med Air Force 1 Shadow, som lanceres hos JD den 03.10.2019. 

Et nærmere kig på Air Force 1 Shadow 

Air Force 1 Shadow er en opdatering af et old school sneakerikon. Den tager de originale designlinjer, og giver dem et twist: Undeniable Force with a twist! Designet af kvinder til kvinder med inspiration hentet fra verdens sejeste gals. Hello girl PWR 

Nike creative direktør for damesko Georgina James ønskede at skabe en sneaker, som kvinder kan bruge til at udtrykke dem selv og deres unikke stil. Det dobbelte design og overlejringerne på skoen hylder AF1s DNA. 

Designet i samme linjer som Bruce Kilgores original kommer sneakeren med overdrevet midtersål, som lige er sat lidt højere. Den er ultralet med en grooved ydersål for maksimum komfort. 

Præsenteret af Mabel 

Det er ikke kun os, som er helt vilde med den nye silhuet. Også popprinsesse Mabel har taget skoen til sig.  

Mabels karriere tog fart i 2017, og hun har med hits som ‘Mad Love’, ‘Don’t Call Me Up’ og ‘Bad Behaviour’ fået os alle til at stå med hårbørsten foran spejlet og synge med.

Sanferinden er en stor fortaler for female empowerment, hvilket både kommer til udtryk gennem hendes musik og hendes dans. Så hvem bedre til at vise den nye Air Force 1 Shadow frem end Mabel og hendes dance squad. 

Air Force 1 Shadow er perfekte til enhver lejlighed – det siger Mabel selv! 

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg