jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 19, 2020

Vi skal ud og røre os igen! Så hvad skal vi lave?

Hvor er det dog lækkert at komme udenfor igen. Det har vi i dén grad savnet hos JD. Vi vil endda vove at påstå, at det har du også! Vejret bliver bedre og bedre, og det eneste vi kan tænke på, er alle de ting vi skal ud og lave i parkerne, på strandene, i skovene og helt generelt ude i det fri. Hvis du har det på samme måde, men ikke er sikker på, hvad du skal tage dig til, så frygt ej! JD er klar med fire friske fredags-forslag til, hvordan du indtager udendørslivet.

Løbetræning, løbetræning, løbetræning… og løbetræning!

Lad os starte med noget af det mest enkle og lækre. At fyre op for løbeskoene og komme ud og ramme asfalten. Om du skal genopbygge formen efter for lang tid på sofaen, eller om du starter helt fra scratch er lige meget. Løbetræning kan du starte når som helst. Se her vores tips til løb for nybegyndere.

Hvis du har brug for at smide et par friske løbesko på fødderne, har JD naturligvis et kæmpe udvalg af både dem og alt hvad du kunne ønske dig af sko, bukser og trøjer.

Calisthenics (udendørs, naturligvis)

Hvis det er muskler frem for lunger, der trænger til at få gang i omløbet igen, så skal du naturligvis ud og styrketræne. Her kommer calisthenics in i billedet. Calisthenics er i bund og grund bare et fancy udtryk for at træne uden, eller næsten uden, brug af udstyr.

via GIPHY

Der er masser af muligheder for at få en god rutine med minimalt udstyr. Bor du i byen har de fleste parker sat stativer op, så er er plads til pull-ups, dips og det meste andet. Men når alt kommer til alt, behøver du slet ikke noget. Du kan komme langt helt uden udstyr, hvis du er kreativ med dine øvelser. Før du går ud, så husk at få fat på et sæt lækkert træningstøj, så du holder kroppen fri for sved i sommervarmen.

Vandreture

Hvis du virkelig har brug for at komme ud og bevæge dig, men super intensiv træning ikke er hvad humøret er til i dag, så er vandreture a-l-t-i-d en god idé. Fyr op for sko og en taske med de vigtigste ting, og så er det afsted. Vi har måske ikke de højeste bjerge i Danmark, men vi har masser af skov og natur, så du kan komme væk fra hverdagens stress.

via GIPHY

Hold tempoet nede, når der bare skal være ro og fred omkring dig, og skru op for det, når du skal af med enerigen. Når du kommer hjem igen, garanterer vi, at hovedet har det bedre.

Kombiner det hele på stranden

Sommer, løb, styrketræning, lange vandreture…. tænker du også stranden? Det gør vi! Her kan du kombinere det hele. Ikke nok med det, du kan selvfølgelig toppe det hele med en tur i bølgerne!

(Når mandag kommer snigende lidt for hurtigt)

Her kan du få rørt hele kroppen og virkelig sætte gang i musklerne. Bagefter kan du køle ned og varme op i solen bagefter.

Vores weekend er booket! Vi skal ud og røre os så meget som muligt. Vil du med?

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg