jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 10, 2021

Velkommen til HALLS of IVY: IVY PARK er tilbage

Beyoncé og adidas er tilbage med et helt nyt drop fra deres fælles kollektion, IVY PARK

Det ikoniske sportsbrand og verdensstjernen har fortsat deres fantastiske samarbejde, og lancerer nu deres 5. Kollektion sammen. Du inviteres hermed til “HALLS of Ivy” – et sted hvor innovation, forskellighed og kreativitet hyldes, uanset hvem du er eller hvor du er fra.
Beyoncé’s HALLS of IVY er lige præcis, hvad du gør det til. Nogle kalder det for en klub, andre for et kollektiv. Det er et rum uden grænser, og hvor alle må være med.
HALLS of IVY handler om at udtrykke sig selv og connecte med andre – det er lige præcis disse kvaliteter, som designet er inspireret af.

Beyoncé x adidas #5

HALLS of Ivy er den femte kollektion mellem adidas og Beyoncé, en duo som må siges at have opnået stor success over de sidste par år.
Denne gang er IVY PARK’s signatur designs, athleisure og sportswear, en yderst stærk spiller. Du vill se lækre lounge-outfits i form af joggingbukser og hoodies, som er helt perfekt til afslapning, mens sports-bh og leggings bidrager til en fin silhuet, hved end det er en tur i fitness eller en brunch date, der står på programmet.
Ud over et afslappende look byder kollektionen også på luksuriøse muligheder som jakkesæt og klassiske bukser. Der er mini-skirts og førsteklasses læder-looks sammen med Beyoncés ikoniske bodysuits, der passer til HALLS of IVY-designs.
Kollektionen kommer i stærke farver som Semi Solar Slime, Night Indigo og Wild Pine, som især træder igennem. Du vil også finde både tern og hundetandsmønstre i kollektionen, som må siges at være en følgesvend når vi taler om outfits til vinter!

Nye SZN Styles

HALLS of Ivy introducerer to nye sneakers-styles hos JD. IVP Supersleek og IVP Ultraboost OG er tilbage i helt nye nuancer.
Giv dit outfit et sidste touch med de mange fine IVY PARK accessories. Til de kolde dage finder du både hatte i strik, hyggelige sokker og tykke bøllehatte, som fuldender looket.

Shop kollektionen

Skal du have fingrene i det seneste fra IVY PARK? HALLS of IVY-kollektionen er landet hos JD! Shop Beyoncé og adidas’ femte kollektion på vores hjemmeside!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg