jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 4, 2019

Valentinsdag: ‘The Perfect Pair’

Så blev det februar igen, og Valentinsdag er lige om hjørnet! Mangler du inspiration til årets mest romantiske gave? Så læs videre om vores ‘Perfect Pair’ gaveidéer.

Nu hvor forventningerne er store, gælder det om at sikre dig, en trendy, sød og mest af alt betænksom gave til den du har kær.

For nogle er Valentinsdag og gaver en ren plage, og for andre er det den skønneste tid på året, hvor man kan male byen rød og danse i måneskin. Lige godt hvilken lejr du hører til, så tag et kig på vores forslag til perfekt matchende valentinsgaver. Med en gave fra JD Sports garanterer vi næsten, at du rammer plet i år – både med den perfekte gave og Amors pil.

Ellesse: Retro-romantik i luften

Ellesse giver os romantisk retrostil med et smukt roseprint ned langs ærmerne. Dette er virkelig den perfekte gave til den romantiske babe. Med Anne Marie Super Crop Toppen viser du kæresten, at du har styr på hendes stil! Match hende med Rexel Colour Block T-shirten og bliv det perfekte par!

Ellesse anne marie super crop hættetrøje
ellesse rexel colour t-shirt

Ellesse skuffer aldrig, når det gælder de hotteste retrotrends og har været én af de store spillere i 2018/2019, som har bragt masser af fede retroinspirerede design på banen. Tjek alt fra Ellesse her og bliv inspireret.

EA7: 50 Shades of Grey

Love birds med en smag for stylish Emporio Armani EA7? Så tjek disse hyggesæt, som også gør sig godt til en cafétur, shopping eller råhygge på sofaen efter en frisk løbetur sammen. Gråtonerne er afdæmpede og kan kombineres med det meste. Dette er sættet til parret, som har stensikker stil og ved præcis, hvad de vil have. Overrask kæresten med en luksus valentinsgave fra EA7 og bliv ekstra populær i år.

logo
ellesse rexel colour t-shirt

Her ser du Emporio Armani EA7 Logo Master Hættetrøjen til damer og Emporio Armani EA7 Raglan Træningssættet til mænd, som er et perfekt match.

Nike: Burning Love / Let’s Match

Brændende kærlighed er rød! Vores bud på én af de flotteste og mest komfortable produkter i en flammende rød farvenuance er Nike produkterne Nike Air Legging til kvinder og Nike Swoosh t-shirten til mænd. Din kæreste vil ikke være i tvivl om dine romantiske intentioner med denne matchende gave. Få fingrene i dit sæt nu.

Nike
nike swoosh t-shirt

Tjek også resten af JD’s kæmpe store Nike kollektion og find et ekstra Nike produkt til din Valentin.

PUMA: Babe Alert!

PUMA er tilbage med en iøjenfaldende PUMA Script Langærmet Bodysuit i farverne sort og blå. Følg trenden og match denne flotte bodysuit med et par PUMA Panel Script Joggingbukser, som ses herunder.

Puma script panel long sleeved bodysuit
Puma script panel long sleeved bodysuit

Top babe-stilen af med et par perfekte PUMA sneaks og personliggør dit outfit med enten en chunky sneaker eller en mere old school model. Se alt fra PUMA til kvinder her.

The North Face: Colour Kick

Den nyeste kollektion fra The North Face er fyldt med vilde farver i moderigtig retrostil. Perfekt til parret, som ikke er bange for at blive set. Den skønne Rage ’92 Retro Fleece 1/2 Zip Sweatshirt er et af stjerneprodukterne fra den nye serie, som vi elsker. Match sweateren med en ultra komfortabel The North Face Tape Crop Hoodie til kvinder i en frisk himmelblå farvenuance, som lyser op og sætter farve på tilværelsen. Er din kæreste også en solstråle i dit liv? Så vis det ved at købe en gave, som matcher hans eller hendes sprudlende personlighed!

The North Face Rage 92 Retro Fleece
The North Face Tape Crop Hoodie

Nike: Perfect Pastel Pair

Disse lyserøde Nike produkter passer lige til det nyforelsket par, som stadig flyver rundt på en lyserød sky. Vis din kærlighed til din Valentin og køb Nike Sportswear Heritage Colour Block Crop T-Shirten til damer og match hende med en flot Nike Foundation Overhead Hoodie til mænd.

Nike Sportswear Heritage Colour Block Crop T-Shirt
Nike Foundation Overhead Hoodie

Nike Foundation Overhead Hoodien er produceret i det lækreste blødeste bomuld med 20% polyester og hygger og luner. Perfekt til Netflix under et tæppe på en afslappet søndag sammen med kæresten. Ram plet med dine pastelnuancer og vis dig fra din romantiske side på Valentinsdag!

adidas Originals: Fashionable Trefoils

Fashionable sweaters til mænd? Så er adidas Originals værd at se på. Denne lækre sweater fås i to flotte farver og er pyntet med kontrasterende Trefoil logos ned ad armen, så der ingen tvivl kan være om, hvilken stil I er til. Trefoil logoet står for originalitet og stensikker stil og er en sikker vinder, når det gælder den perfekte valentinsgave til ham! Scor jeres eksempler af adidas Originals Tape QQR Crew Sweateren nu!

adidas Originals Tape QQR Crew Sweatshirt
adidas Originals Tape QQR Crew Sweatshirt

Tjek også resten af adidas Originals kollektionen og suppler med lidt adidas Originals tilbehør eller et par overlækre sneakers til manden i dit liv. Du finder alle adidas Originals herresneakers lige her.

Var produkterne ovenfor ikke helt, hvad du havde i tankerne? På JD Sports finder du nu en hel kollektion, som er viet til hjerternes dag! Her finder du dreamy sneaks, hotte tees, varme sweaters, hyggetøj i blødt fleece og meget mere. Dyk ned i kollektionen nu og find ‘Det perfekte match på Valentinsdag’.

Vi har i øjeblikket en valentinskonkurrence igang, så klik her og deltag i konkurrencen om at finde et par matchende sneakers til dig og din valentin. <3

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg