jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 19, 2021

GET READY TO GRIND MED TONY HAWK

Uanset om det er første gang, du skal vælge et skateboard, eller om du er en erfaren skateboarder, som trænger til en opgradering, så har vi din ryg.

Et stort udvalg af skateboard og tilbehør fra Tony Hawk Signature Series er netop landet hos os ved JD. Tony Hawk, også kaldet Birdman, som kommer fra det solskinsrige Californien, anses for at være en pioner inden for moderne skateboarding. Han kan udføre flere tricks, en de fleste mennesker kan tillære sig på et helt liv, og han er den absolut bedste til at lave en 900°.


Signature Series-kollektionen er boards, som er holdbare og stabile, og som let kan holde til at lave tricks og suse afsted på ramperne. Tjek alt ud, som du har brug for, for at opgradere dit skating-game her.

From ramp to rail

Genskab din skaterhelts legendariske 900° og lav fantastiske kickflip-kombinationer, som aldrig set før. De forskellige boards er lavet 7 lags ahorntræ, og de har alle griptape, så du bedre kan stå fast på boardet. Derfor er disse Signature Series Skateboards perfekte for både nybegyndere og professionelle.

Alle boards i serien er lette i vægt og perfekte til at lære det grundlæggende. Beslagene er PU-støbt og lavet af aluminium med tre kuglelejer fra ABEC. Hjulene er designet med PU-indsprøjtning for lang holdbarhed. Undersiden er dekoreret med seje, grafiske tryk.

Se hele kollektionen fra Tony Hawk her!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg