jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 31, 2020

Tilbage på skolebænken: Find din nye taske hos JD!

I morgen står der august på kalenderen. Det betyder for manges vedkommende, at datoen hvor man skal tilbage på skolebænken, nærmer sig. Uanset hvilken uddannelse du har gang i, og uanset hvilket niveau det er på, så skal du have styr på gearet. Det er derfor vi er her i dag, så vi hos JD kan hjælpe dig på vej til at vælge det vigtigste: tasken!

Om det er tonsvis af bøger, den bærbare, eller bare poser med snacks til at få dig gennem dagen, så skal du have noget lækkert at have det hele i. Så spørgsmålet er, hvad du har brug for?

Herschel Ryggsäck
adidas ryggsäck

Tjekliste til din nye taske:

Plads!

Der skal selvfølgelig være plads til det hele. Én feature du finder i de fleste rygsække efterhånden, er en lomme til den bærbare. Det er næsten et must uanset hvad. Selv hvis du ikke har computer med dig på farten, er lommen praktisk til papirer, mapper eller andre ting, der skal holdes i god stand. Derudover finder du flere tasker med sidelommer til eksempelvis vandflasker og andet, der ikke lige passer i samme rum som alt det andet. Du kender bedst dine vaner, men overvej om du skal have plads til en vandflaske, et ekstra rum til pungen eller nøglerne, eller om der er andet der kan spille ind på netop dit behov.

Jordan Ryggsäck
herschel ryggsäck

Det praktiske

Vi kommer ikke udenom det. En rygsæk bør være lækker at gå med. Ét er til studiet, skolen eller arbejdet. Men oftest ender vi med også at bruge vores rygsække uden for dette. Ja, måske er den lækker at have på i 20 minutter på cyklen til forelæsningen. Men er den også lækker at have på, når du er turist i sydeuropa? det kan også være turen morgen og eftermiddag er meget længere end 20 minutter. Så du kan ikke ignorere det. Det er vigtigt at have en taske, der er behagelig. Så hold øje med materialet, stropperne og hvordan du føler den sidder.

Udover hvordan den sidder, er der også skal en god taske også være behagelig at have på. Under Armour har eksemplevis lavet tasker med svedafvisende HeatGear teknologi i stropperne, så den er tør og lækker at have på.

Under Armour Ryggsäck
The North Face ryggsäck

Design!

Okay, det hele behøver ikke være praktisk. Hos JD handler det naturligvis også om stil. Heldigvis har vi rygsække fra alle de største brands, så der burde være lidt for enhver smag. Måske det skal være en klassisk, sort rygsæk med to stropper? Måske skal der lidt mere farve på. Om det så er pink, gul, bordeaux eller noget helt fjerde, så er JD klar til at give dig, hvad du mangler. Du kan naturligvis også være endnu mere trendsættende og tage en taske med mønster, så du er sikker på, at skille dig ud.

Det er vigtigt for os, at du træffer det rigtige valg. Så vi håber at du har fået lidt inspiration og kan gøre dig lidt tanker om, hvad der er vigtig(s)t for dig, når du skal ud og have din nye bedste ven til skoleåret, semesteret, eller alt andet du laver.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg