jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 21, 2019

Tæt på: adidas Ultra Boost 19

Boost just got bigger! Adidas tager Ultra Boost til nye højder med deres release af Ultra Boost 19 – Lander hos JD Sports d. 21.02.19.

Adidas har ikke lavet de store forandringer til Ultra Boost modellen siden dens lancering i 2015, men det laver Ultra Boost 19 om på. Denne nye sneaker løsriver sig fra sine forgængere med et helt nyt design. Forandringerne fra Ultra Boost 1.0 til 4.0 var kun små ‘tweeks’ til knit overdelen, men 5.0 modellen tager hul på en helt ny æra af komfort og stil…

Den nye Ultra Boost 19
Den nye Ultra Boost 19

Historien bag sneakeren

Adidas ledte efter en game-changing opskrift til at tage løbesporten til det næste niveau og bestemte sig for at genopfinde samt omstrukturere deres bedste sneaker: Ultra Boost! Med modellen i tankerne gik designerne i gang med at rive Ultra Boosten fra hinanden og sætte den sammen på nye spændende måder.  

Designerne raffinerede det originale koncept bag Ultra Boosten, som oprindeligt bestod af 17 forskellige dele, og kogte opskriften ned til 4 hovedpunkter af adidas’ bedste teknologier: Boost tech, Torsion spring, Primeknit 360 og en opdateret 3D hælstøtte. Udfra denne process kunne designerne forbedre modellen til at blive den bedste løbesko nogensinde.

En ny overdel

Overdelen på adidas Ultra Boost 19 er udviklet med adi’s nyeste og bedste primeknit teknologi: Primeknit 360. Overdelen er designet til at sidde tæt om foden og levere den mest naturlige følelse til dato. Den nye opskrift på primeknit giver mere støtte end nogensind, og overdelen er fleksibel men stadig modstandsdygtig og holdbar ud over det sædvanlige.

Boost – But Bigger

Den første Boost model så verden for første gang tilbage i 2013, og modellen blev taget godt imod af atleter verden over. Siden da har modellen udviklet sig til at være adidas’ mest støttende og stødabsorberende model: Ultra Boost. Det nyeste skud på stammen, Ultra Boost 19, bliver designet til at være være lettere end sine forgængere, men også bedre! Den nye UB 19’s sål er udstyret med 20% flere boost kapsler. Bigger boost = Bedre stødabsorbering!

Den nye Ultra Boost 19
Den nye Ultra Boost 19
 

Ekstra design

En af de vigtigste funktioner, som adidas re-evaluerede, var Torsion spring-teknologien. I modsætning til sine forgængere er Ultra Boost 19 udstyret med længere Torsion springs, som adidas har kaldt Tuned Torsion Spring. Kort sagt så er denne sneaker ultra fleksibel fra hæl til tå!

Modellen er udstyret med en opdateret 3D hælstøtte. 3D hælstøtten er udviklet til at holde fødderne på plads uden at gå ned på komfort. Perfekt til både professionelle og hverdags-løbere.

Kan du lide modellen? Få fat i dit par hos jdsports.dk – Releases 21.01.19 – Vær klar!

Hvis du gerne vil være den første til at vide om de nyeste sneakers, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg