NY LANCERING: Endelig er den her – Nike Air Max 720!

Den længe ventede Nike Air Max 720 er kommet til verden. Dette banebrydende sneakerdesign, som er forsynet med en helt ekseptionel præstationsdygtig Air Unit i sålen, fås i en vifte af sprøde colorways, alle inspireret af naturen.

I dette sneakerdesign kombineres ultimativ komfort med inspiration fra naturen, som vi ser i navnene på de forskellige farvenuancer, såsom ‘Eclipse’, ‘Sea Forest’ og ‘Sunset’.

Air Max 270 sneakeren er tydeligvis landet for at inspirere dig til at omfavne foråret.

H3 Air teknologi

Den nye Air Max 270 er ensbetydende med ultimativ komfort. Sneakerens uovertruffen høje H3 Air luftpude i hælen er den højeste Air Unit Nike nogensinde har udviklet med en fantastisk højde på 38 mm! Nike opsøger ekstremerne med denne sneakermodel og slår den tidligere rekord på 32 mm, som tilhørte Air Max 270 sneakeren.

Air Max 720 er samtidig den første model, som viser luftpuden horisontalt og vertikalt. Dimensionerne af luftpuden er med til at give dig følelsen af at gå på skyer, og du vil desuden føle den bemærkelsesværdige fleksibilitet, som dette sneakerdesign besidder.

Den hotteste ‘newcomer’

Air Max 720 er nu landet og fås både i din JD butik og online! Sneakeren fås til både herrer, damer og børn. Gå endelig ikke glip af den hotteste ‘newcomer’ på sneakerhylderne og oplev en sneaker så elastisk og støddæmpende som aldrig før!

Skynd dig at få fat på dine 720’s lige her

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

MODE | Camilla Krogh

Fitness gear - Like a pro!

Du har måske, ligesom mange af os ...

-->

MODE | Camilla Krogh

Nyhed: Karl Kani – “The Godfather” af Urban Street Wear

MODE | Camilla Krogh

Valentinsdag: ‘The Perfect Pair’

Så blev det februar igen, og Valen...

-->