jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 10, 2020

Stjæl Rita Oras Stil

Rita Ora har droppet inspiration til outfits FOREVER og er den rette at se imod, når det kommer til looks, der skiller sig ud og lækker stil. Lige før lockdown slog vi os sammen med Rita i LA, hvilket resulterede i vores nyeste kampagne; IAMJD. 

Har du ikke set Rita i de nyeste looks fra Nike og adidas? Har du levet under en sten? Rita har endda været i London og flashe sin stil og smide det hele ud på insta. 

(@ritaora)

Shop Hendes Looks

For at gøre dig klar til sommeren har Rita hjulpet til med at skabe en håndfuld looks (inklusive nogle must-have JD-eksklusives) og givet dem hendes egen style. 

 Cykelshorts er stadig et must den her sæson og Rita rocker 3-Stripes med en anden af sommerens hotteste trends; tie-dye. For at runde det hele af, går hun all-out retro med adidas’ ikoniske Superstar sneaker

Til et andet look har hun taget en JD-eksklusiv Nike tank top til næste niveau med hendes ikoniske gyldne smykker, så hun kan skabe sin egen stil med kæderne. Ved at kombinere det hele med højtaljede leggings er hun i Swoosh fra top til tå.

(@ritaora)

 Kan du lide hvad du ser? Så hop in på vores site og shop Rita Oras looks!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg