jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | januar 10, 2020

STAY INSIDE

Hyg dig med stil

Velkommen til 2020. Gik din nytårsaften ned med et brag? Vi håber i alle tilfælde, at det var en skøn aften!

Nu er det januar. Tilbage på arbejde, tilbage i skole eller på studiet. Det er koldt og mørkt udenfor, og det kan kun betyde en ting: TID TIL HYGGE. Så bliv indenfor. Hop i dit mest komfortable weekendoutfit, flyd ud på sofaen og se en film. 

JD hjælper dig selvfølgelig med de lækreste tracksuits og blødeste hoodies samt en guide til nogle af de bedste film på Netflix. Læs med her og begynd bare at glæde dig til weekenden! 

JDs guide til Netflixfilm med tilhørende outfit 

Det flyder over med muligheder på den populære streamingtjeneste. Derfor har vi samlet en lille palet af gode oplevelser til dig herunder. 

Er der dømt tøsehygge med veninderne? Tjek Bridesmaids fra 2011 ud. Det er en hylende sjov romcom med nogle af Hollywoods sjoveste kvinder på rollelisten. 
Men før I sætter jer til rette i sofaen med popcorn og cola så tag lige et kig på dette skønne tracksuit fra Emporio Armani EA7. Tilfør filmaftenen lidt ekstra lux. 

Mere tempo på! Hvis du har lyst til en film med fart over feltet og stærke skuespilpræstationer, så er Underverden med Dar Salim i hovedrollen et godt bud. 
Hertil anbefaler vi dette Chariot Fleece Tracksuit fra Nike, som er produceret i en blød blanding af bomuld og polyester. Det kommer i sort, hvid og grå og passer dermed perfekt til en kold januar aften.

Tarantino selvfølgelig. Læn dig tilbage og nyd den vanvittige og vidunderlige Inglorious Bastards. Du har sikkert allerede set den men i tilfælde af, at du er en af de få, som ikke har: Selv tak! 
Blød hoodie må der til, og vi har udvalgt et par stykker til dig, så du kommer komfortabelt gennem den hæsblæsende oplevelse, der venter dig forude. 

Her er vores top picks af comfy hættetrøjer til din filmaften med Tarantino-tema:
adidas Originals Stement Hoodie Herre
Ellesse Core Boyfriend Logo Hoodie Dame
Nike Two Swoosh Hoodie Herre
adidas Originals R.Y.V. Crew Sweatshirt Dame

Shop hele udvalget af tracksuits, hættetrøjer og andre lækre styles hos JD Sports. klik her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg