jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | januar 24, 2020

Fitness gear – Like a pro!

Du har måske, ligesom mange af os andre, et ønske om at 2020 skal være året, hvor du får dyrket mere motion. Vi hepper på dig hele vejen til fitnesscenteret!

Denne uges blog giver dig tips til det bedste og flotteste træningstøj. Når du alligevel skal ned at træne, kan du ligeså godt se lækker ud, mens du gør det. 

JD har netop indgået samarbejde med Jacob Sumana, som er fitnessinstruktør og online coach. Torsdag kunne I se Jacob vise produkter fra JD frem på Instagram, men hvis du ikke nåede at se Jacobs top picks på vores IG story, så læs med her. Vi har fundet alle produkterne frem til dig, så du kan shoppe fitness gear – like a pro! 

Jacob er en travl mand, og han er ofte på farten. Derfor har han brug for en god rygsæk til sit træningstøj. Nike Vapor Energy rygsækken er perfekt til formålet. Tasken kommer i et holdbart polyester med snørelukning, så du nemt kan få fat i dine ting. Desuden polstring i skulderstropperne så tasken er behagelig at bære, mens du er på farten. Shop rygsække her.

Nu er der styr på opbevaring, men hvilket tøj skal du egentlig træne i? Jacob har valgt fire styles fra JD Sports’ hjemmeside. To styles fra Nike og to fra Under Armour. Stilen er holdt i neutrale farver for det klassiske look. 

De to styles fra Nike:
Nike Miler Grid Tech T-Shirt Herre
Nike Challenger 9″ Shorts Herre

Begge styles fra Nike er udstyret med Dri-FIT teknologi, hvilken sørger for at føre sved væk fra huden og holde dig tør og frisk gennem hele træningen.

De to styles fra Under Armour:
Under Armour MK1 Embossed T-Shirt
Under Armour Woven Graphic Shorts Herre

Under Armour er måske stadig et mindre kendt brand i Danmark, men deres kollektioner er værd at lægge mærke til. Brandet blev grundlagt i 1995 og specialiserer sig i innovativt sports performance wear. Du kan shoppe meget mere Under Armour hos JD Sports her

Når du rammer fitnesscenteret har du selvfølgelig også brug for sko. Jacob har bestilt et par Nike Air VaporMax Flyknit 3, der ifølge ham er de fedeste på markedet. Vi siger Jacob ikke imod! 
Vapormax er skoen til dig, der ønsker innovation og vildt design. Denne sneaker hviler på en sål i særklasse. Den er unik i sin udformning og har sublim støddæmpning, uden at det går ud over fleksibiliteten. Nike Air Vapormax kommer i mange skønne farvenuancer, du kan se udvalget her.

For mere inspiration til træning, besøg Jacobs instagramprofil @sumanafit og husk, JD er altid klar med de bedste styles til din træning! 

“Det er vigtigt at se fresh ud, når man træner, det giver lidt ekstra” 

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg