jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 26, 2020

Glædelig Air Max Day!

26. Marts er international Air Max Day. Det er dagen, hvor vi fejrer alt, hvad der har med Air Max at gøre. Nike introducerede Air Max for første gang i 1987 for over 30 år siden. Siden den landede, er Air Max gået hen og blevet en af de mest, hvis ikke den mest, hyldede og elskede sneaker nogensinde.

Nikes Air Max-kollektion er proppet med både spritnye sneakers og ældre modeller, der gør et comeback. Arkiverne er fyldt med Air Max modeller, inklusive Air Max 720, Air Max 96, VaporMax og mange, mange flere. De lander i størrelser til hele familien, og det er ikke en overdrivelse at påstå, at skoen er et sandt kulturfænomen. Altså, hvor mange andre sneakers er der, der får fejret deres udgivelsesdag hvert år?

Hvad er der sket i 2020?

På selve Air Max Day, har Nike valgt at forkæle os med en helt ny model! Den længe ventede Air Max 2090. Men Nike har allerede haft et travlt 2020 med nye farver til Air Max 90, for at fejre dens 30 års fødselsdag – inklusive grå & turkis og grå & gul.

Men det er ikke kun Air Max 90, der har været i fokus. I midten af februar blev vi forkælede med MX 720-818, der landede i et futuristisk design, som nok lå et sted mellem Blade Runner og The Terminator.

Skal der lidt ekstra bounce til, når du går? Air VaporMax 360 hviler på en stor, overdrevet Air-enhed, for netop at give dig dette. Den er kommet i en sort farvenuaunce med reflekterende detaljer, men også i en hvid & sølvfarvet udgave.

Vil du se mere? Du kan se alt hvad der har med Air Max at gøre på vores side nu. Inklusive den spritnye Air Max 2090, der netop er landet i dag! Det. Går. Ned.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg