jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 27, 2019

Sneakers til dit nytårsoutfit? Ja!

Du gjorde det! Du kom over på den anden side af helligdagene. Gaveræset blev klaret med bravour, julemiddagen blev besejret og dine ører sidder, hvor de skal. Endda selvom Wham! har invaderet dem 500 gange indenfor de sidste par uger. Kan du så slappe af? Tja, du skal spørge dig selv om én ting først: ‘Har jeg styr på mit outfit til nytår?’

Hvis du lige gik i panik der, så bare rolig. JD guider dig igennem årets sidste outfit.

Sneakers til jakkesæt

Valget er frit, men mange vælger det klassiske outfit til nytårsaften: Jakkesæt til herrerne og kjoler til damerne. Kjoler og jakkesæt går aldrig af mode til de store begivenheder. Men har du hørt, at sneakers ikke passer til ind? Det har vi også! Men vi ved også, at det ikke passer. Du skal bare finde de rigtige!

Lad os holde det simpelt til jakkesættene. Vi elsker sneakers i vilde farver, men når det kombineres med et jakkesæt til dit nytårsoutfit, kan det give et ekstra stilrent look, hvis du holder nuancerne simple. Kan du holde dem rene, så giver et par hvide sneakers dig virkelig muligheden for, at skille dig ud, hvis du kombinerer det med et mørkt sæt, og evt. hvid skjorte. Det er clean, det er lækkert og det er simpelt.

Meeeen måske hvidt lige er opsigtsvækkende nok? Ingen panik, et lækkert, jakkesæt går også til et par mere down-played grå sneakers, som fx Nite Joggers fra adidas. De stikker ikke helt så meget ud, men er elegante, cool og hjælper dig til at holde dig på fødderne til langt ind i 2020!

Nite Joggers fra adidas – Stil og street

Vi kan også gå en lidt anden vej. Et par klassiske Vans går næsten til det hele. Den sorte model er lavet med små detaljer og sål helt i hvidt, der sørger for, at de går godt til næsten alle sæt. Når du så er kommet ind i det nye år, så står de klar til at supplere din hverdagsstil også.

Sneakers til kjoler

Hvis planen for 2019s sidste aften er at smide en lækker kjole på, så kan sneakerssamlingen også sagtens komme i spil. Selv hvis planen er stilletter, er det ikke en dum idé at have et par sneaks i tasken, til at hjælpe fødderne gennem de sidste timer. Her får du et par lækre bud på, hvad du kan smide fødderne i, uden at ødelægge dit outfit.

En lidt fræk mulighed er at smide et par farverige Air Jordans på. De vil med stærke kontraster i ved sål og top, sørge for at alles øjne tvinges ned, for at lægge mærke til dine sneakers! De passer ikke til alt, men med den rigtige kjole får du et lækkert sporty look til nytår. Du kan som sagt sagtens holde dem mindre farverige, men pointen er, at mulighederne er uendelige!

Air Jordans – Skil dig ud med stil!

Generelt er vores fashion råd klart: Hold dig ikke tilbage med farverne, når du skal kombinere kjolen med sneakers. Et par helt hvide holder naturligvis stadig til et outfit til nytår og giver et fedt statement, men hold dig ikke tilbage, skil dig ud med noget i retningen af Nikes Air Force-serier. Find farven der passer til kjolen, og så er du sikker på folk lægger mærke til dig!

Når alt andet er på plads, så husk at runde outfittet af med et par lækre accessories, der repræsenterer netop din stil!

Godt nytår! Vi ses i 2020! 

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg

SNEAKERS | marts 22, 2023

STAY INSIDE