jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | maj 7, 2021

DET SENESTE I AIR MAX-FAMILIEN: NIKE AIR MAX GENOME

Lige siden den første teaser vi fik tilbage i Marts, har vi ventet i spænding på den kommende lancering af Nikes seneste sneaker. Vi mener nemlig at Nikes Air Max Genome, er lige det, din shoedrobe har savnet. De første colourways som landede var en enorm success, og nu er Nike tilbage med endnu flere!

Friske colourways af Air Max Genome er nemlig lige landet i størrelser til herrer, damer og juniors. Denne retroinspirerede sneaker findes nu i yderligere to colourways, nemlig sort og hvid. Tidsløst og stilfuldt!

Et nyt ære af Air

Som den seneste sneaker i det legendariske Air Max line-up, tilføjer Air Max Genome et friskt pust til samlingen. Disse sneakers er nemlig inspireret af de tidlige 2000’er og giver os et stilfuldt retro-design, der formår at kombinere en moderne kant med sporty detaljer.

Skoene har en sømløs, ventilerende mesh og syntetisk overdel med overgange omkring mellemfoden, der er med til at tilføje ekstra dimension til sneakeren. Air Max Genome er desuden Nikes første sneaker som hviler på en synlig Air-pude, specielt skabt til maksimal præstation – men stadig egnet til et street-look. Da sneakeren oprindeligt var skabt til løb  kan du derfor også forvente, at traske rundt i ultra komfort…. Og her mener vi: Den type komfort, du ikke bare elsker, men også forventer i løbesko.

Opfriskelse af din shoedrobe med Air Max Genome

Er det tid til at tilføje mere Swoosh til samlingen? Tjek den seneste kollektion af Nike Air Max Genome sneakers, lige her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg