jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 24, 2022

SANDALER TIL ENHVER SITUATION

Uanset hvor du befinder dig, eller hvilken situation du er havnet i, findes der en sandal til dig. Selvom du måske sidder og tænker “Jamen, jeg har allerede et par!”, så bare rolig! Det er tilladt at eje mere end et par. Vi har fundet de bedste sandaler til dig, uanset om du skal på festival, på stranden, eller i sommerhus. Så læs med her!

Behagelige sandaler til sommerhusturen.

Sommerhuse indbegrebet af både hygge og natur, så det er vigtigt, at du finder et par komfortable sandaler. De skal helst kunne komme på og af i en fart, når du lige skal et smut ud til grillen eller på terrassen.

sandaler til sommerhuset

Fuldend dit sommerhus-outfit med Adidas’ klassiske sorte Adilette-sandaler. Crocs’ ikoniske sandaler er landet med blød fleece indvendigt, som sørger for at dine fødder holder sig varme selv på de kolde sommeraftener. Alternativt kan du også opgradere dit look med UGGs pastelgrønne Fluff-Yeah sandaler.

Flippede sandaler til festivalen.

Festivaler er oplagte til de vilde og farverige sandaler, men du må ikke glemme komforten. Det er vigtigt, at du vælger et par du kan stå, gå, og danse i dagen lang. Modellerne med ankelstropper sidder perfekt på fødderne, når det går vildt for sig.

festival sandaler

Kom med på retrobølgen med Crocs’ marmor-inspirerede sandaler. Eller måske passer UGGs lækre Oh Fluffita bedre til din stil? De sikre dig i hvert fald opmærksomheden i campen og foran scenen. Hvis du derimod leder efter de praktiske sandaler, så er Skeena fra The North Face noget for dig. De justerbare stropper sørger for at sandalerne sidder sikkert på foden.

Sandalen til de casual sommerfester.

Er du klar til grillfesten, picnicen, eller fødselsdagen i parken? Sandaler er perfekt til de hyggelige sommerfester. Det eneste du skal gøre er at vælge modellen, som passer bedst til dit outfit.

sandaler til sommerfest

Den tyksålede sandal fra Tommy Jeans er perfekt til dig, som elsker at skille sig ud. De lyserøde plysstropper er både behagelige, samtidig med at de sætter prikken over i’et på dit outfit. Du kan også tilføje et strejf af farve med Birkenstock Arizona eller gå med den mere stilrene Ralph Lauren model.

Til dig som leder efter de bedste by-sandaler, læs med her!

Du har to valg. De stilrene eller de prangende. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at de er behagelige. Hvis du skal på sightseeing hele dagen, eller hoppe fra bar til bar, så skal du finde et par sandaler med en blød sål, og god stødabsorbering.

sandaler til byen

Du kan aldrig tage fejl med sorte sandaler. UGGs Clem-model er vidunderligt stilfuld og passer til ethvert outfit. PUMAs gule Fluff Remix er modellen til dig som gerne til tilføre noget farve til dit look, men stadig ønsker en blød og lækker sandal. Alternativt kan designet på Birkenstocks Boston sandal beskytte dine tæer uden at gå på kompromis med stilen.

Til Strandløven.

Det bedste valg til stranden er de simple klassikere. De skal være hurtige at tage af og på, og de skal kunne holde til både vand og sand. Det er selvfølgelig også vigtigt, at designet holder!

strandsandaler

FILAs Drifter model kommer med lækre nuancer, som passer perfekt til sommeren. Hvis du derimod er til den klassiske tåsandal, så klarer vi også det. Pep dit strandlook op med et par gule sandaler fra Havaianas. Hvis gul derimod ikke er din farve, så er de marineblå tåsandaler fra Emporio Armani perfekt til netop dig.

Køb dine sommersandaler her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg