jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 13, 2022

Hvide Sneakers 2022

Hvide Sneakers

Hvide sneakers er det perfekte fodtøj, nu hvor sommeren er ankommet! Sprøde hvide sneakers er et tidløst valgt, som passer til absolut alt – fra kjoler og nederdele til leggings og jeans. Tjek vores guide til sommerens lækreste hvide kicks!

1. Klassiske Hvide Sneakers

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 passer til dig, som vil rocke et ikonisk look. Et par klassiske hvide sneakers, der skriger af Nike med legendariske Swoosh logoer på siderne, og Air-mærke på hælen. Den hvide sko har også ventilerende perforering på fronten, som lufter dine fødder på den varmeste sommerdag.

Hvide sneakers Air Force 1

Find Nike Air Force 1 og flere sneakers fra Nike på JD Sports hjemmeside!

adidas Originals Forum

adidas Originals Forum tager dit street outfit til nye højder. Hvad med en tyk sål? Maksimer både komfort og din skos levetid med et par adidas Orignals Forum Bold.

hvide sneakers adidas originals forum

Find adidas Originals Forum og flere sneakers fra adidas Originals på JD Sports hjemmeside!

Hvide Lærred Sneakers

Converse

Cop et old school-look med et par hvide Converse. Det tynde lærredsstof gør dem til de perfekte sommersko. Match dem med en kjole eller et par shorts, så er du klar til sommeren!

Hvide sneakers converse

Find Converse All-Star OX og flere sneakers fra Converse på JD Sports hjemmeside!

SUPERGA

Den klassiske italienske tennissko SUPERGA bliver mere og mere populær, og er et absolut must-have i enhver sneaker-samling. En enkel og stilfuld sko der passer enhver lejlighed!

Hvide Sneakers SUPERGA

Find sneakers fra SUPERGA på JD Sports hjemmeside!

Hvide Sandaler

Birkenstock

Birkenstock er den ultimative sandal til varmt vejr. Nu når sommeren er ankommet, så er det tid til at bytte dine gamle sandaler til et par hvide Birkenstock. Maksimer komforten med et par lavet af EVA-materiale, eller vælg den klassiske Arizona model.

Birkenstock

Find Arizona og Arizona EVA samt meget mere fra Birkenstock på JD Sports hjemmeside!

Hvide Nike Sandaler

Er du den sporty type? Så bare rolig! Flex i stedet et sporty look med et par Nike Victori. Det er den perfekte sandal til sport ved poolen, og på stranden.

Nike Victori

Find Nike Victori og meget mere fra Nike på JD Sports hjemmeside!

Retro Vibes

New Balance 530

New Balance 530 er kommet for at blive! En af sommerens absolut hotteste klassikere, som vil være til at finde på alles fødder. De cool retro-inspirerede sneakers med stødabsorberende ABZORB midtersål vil tage både dig og din stil til det næste niveau!

Hvide Sneakers New Balance 530

Find New Balance 530 og flere sneakers fra New Balance på JD Sports hjemmeside.

Asics Gel-1130

Asics GEL-1130 er skoen til dig, som vil rocke et sporty dad-look. Kombination af sport og techy gør denne sneaker perfekt til en tur i byen eller rundt om søen. Uanset hvornår du vælger at tage dem på, kan vi garantere dig et trendy look.

Hvide Asics Gel-1130

Find Asics Gel-1130 og meget mere fra Asics på JD Sports hjemmeside.

Leder du efter mere inspiration til dit valg af hvide sneakers? Find alle vores hvide sko på JD Sports’ hjemmesider her!

Har du måske allerede fået købt dine nye kicks, men de er blevet beskidte? Læs vores indlæg om, hvordan du renser dine hvide sneakers her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg