jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 24, 2022

Nyhed: Nike Air Max Dawn

Nike Air Max Dawn blev lanceret sidste år, og nu er de endelig landet hos JD!

Air Max Dawn, som er det seneste drop i Nikes legendariske Air Max-serie, har ladet sig inspirere af vintagestilen, når det kommer til løb, og har nu opgraderet til en moderne og street-ready sneaker.

Air Max Dawn, der lander i en række farver og størrelser til mænd og junior, fortsætter en helt ny æra af Air. Følg med i lanceringen, og snup et par til dig selv – Find ud af hvordan lige her⬇️ ⬇️

Nike Air Max Dawn Svart

Retroinspireret design

I november udkom Nike Air Max Pre-Day; en futuristisk sko skabt med stødabsorbering i fokus. Vi spoler frem til i dag, hvor Air Max Dawn lanceres som en opgraderet variant af Air Max Pre-Day. Nike Air Max Dawn er en sporty vintage sneaker, der er blevet spicet op med moderne detaljer og er lavet af mindst 20% genbrugsmateriale.

Nike Air Max Dawn

Overdelen er lavet i blødt og ventilerende tekstil med luksuriøse detaljer i syntetisk ruskind. Designet er som tidligere nævnt skabt med inspiration fra nogle af Nikes tidligere modeller, og den stødabsorberende Air-enhed er synlig på siden, og det må siges at bidrage til følelsen af retro.

Med stabiliserende syntetiske detaljer ved hælen og en slidstærk ydersål, er skoene som balsam for fødderne, og er afsluttet med Nikes ikoniske Swoosh-logo på siderne.

Nike Air Max Dawn Barn

Lyst til at opgradere dit hverdagslook med lidt retrostil? Tjek hele kollektionen til mænd og børn ud på JDs hjemmeside!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg

MODE | oktober 19, 2022

HOODRICH 2022