jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 25, 2022

HOODRICH 2022

Lyst til at opgradere dit off duty-look? Så har du fundet det rigtige sted. Hoodrich tilbyder sæsonens hotteste street-inspirerede outfits.

Lige siden 2019, hvor Hoodrich landede hos JD, har mærket gjort et stort indtryk i street fashion med alt fra statement-beklædningsgenstande til fede logoer.

Er du klar til at løfte din stil til næste niveau? Se deres seneste kollektion nedenfor.

Hoodrich Man in tracksuit

Musik-inspo

Hoodrichs grundlægger Jay Williams (@jayy_hoodrich) har ikke kun en passion for streetwear, men også for musik.

I de senere år har store Grime og RnB artister i UK elsket Hoodrich, og nu vil deres nye ambassadør Fumez The Engineer også flexe mærkets seneste kollektion.

Fumez rocker tracksuits fra Hoodrich hele vejen fra hans studie i West London til solrige Los Angeles. Uanset om du er vild med Akira eller Fatal, så har alle suits et originalt look, mens de er lavet i det samme bløde materiale.

Hoodrich 2022 man in tracksuit

Statement-outfits

Hoodrich er ikke kun kendt for sine legendariske tracksuits. I deres nye kollektion finder du alt fra T-shirts til veste, som er must-haves i din garderobe.

Uanset om han skal slappe af med sit crew eller arbejde sent i studiet, har Fumez et outfit til alle lejligheder.

Opgrader dit street-look med maxed Hoodrich-logoer, masser af forskellige farver og den ikoniske signaturlomme på indersiden af ​​låret. Se Hoodrichs seneste kollektion her!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg