jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 19, 2021

NY KOLLEKTION FRA GYM KING ER LANDET

Girl, træningstøj er altid IN, og hvis der er et brand, som nailer den hver gang, så er det Gym King. Uanset, om du trænger til nyt træningstøj, eller om du synes, at dit loungewear skal friskes lidt op, så indeholder den seneste kollektion alt, som du kan få brug for.

Har du ikke set den seneste kollektion? Jamen, så lad os gå igennem den sammen…

Cosy Comf’

Vinteren er stadig over os, og hvis der er en ting, som vi altid er på jagt efter, så er det lækkert loungewear. Uanset, om du arbejder hjemmefra, catcher op med veninderne på Zoom, eller om du skal en tur i supermarkedet efter snacks til en hyggeaften derhjemme – Gym King got you covered!

De har lanceret hættetrøjer, træningsbukser, t-shirts og meget mere – og det bedste er, at det hele matcher! Jep, den er god nok. Hvert item kommer i en række forskellige farver, så du kan mixe og matche alt fra Gym King. Kollektionen er super nem at style, med farver som for eksempel klassisk sort og neutral beige, så du kan være sikker på at blive insta-ready.

Hjemmetræning?

Nu har vi dækket emnet omkring tøj til afslapningsdage derhjemme. Men Gym King har også massevis af træningstøj. Kører du hård hjemmetræning? Nyder du at løbe ude i naturen? Eller kan du bare godt lide at have træningstøj på all day, every day (we feel you)? Så har Gym King tøj, som får dig til at føle dig lige så fantastisk, som du ser ud.

Du kan forvente dig alt fra matchende sæt med sports-bh’er, tights, toppe, trøjer og meget mere. Disse items er som skabt til bevægelse, og de sørger for, at du har det køligt og behageligt, hvad end du dyrker HIIT-træning eller afslappende yoga.

Kan du lide, hvad du ser? Klik de nyeste items hjem fra Gym King’s damekollektion lige her!


Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg

SNEAKERS | oktober 19, 2022

adidas x ICY PARK