Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk

Dunk sæsonen fortsætter og vi giver dig nu chancen for at få fat på den seneste colourway! Gik du glip af dem i første omgang? Disse University Red Dunk Low til herrer lander nemlig senere denne uge.

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle! Har du brug for et par til samlingen? Find ud af hvordan herunder ⬇️

True to Your Crew

Disse sneakers bringer Peter Moores signatur silhuet fra 1985 tilbage, og de forbliver tro mod deres rødder. Denne ‘University Red’ er præcis som OG-modellen, da den beholder det friske colour block design.

Med en overdel af premium læder, hviler disse low-profile sneakers på en blød skummet midtersål som giver let dæmpning, hver gang du snøre dem på. Som altid, afsluttes de med det ikoniske Swoosh logo langs siderne.

Reserver Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 12.08.2021 kl. 12.59 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Forfatter

Vores Største Black Friday Nogensinde

SNEAKERS | Forfatter

VIND med JD Street - Vores nye spil i Appen!

SNEAKERS | Forfatter

JD Street: Se JD's Julereklame 2021

Det er den tid på året igen! Den ...

-->