jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 8, 2021

NIKE CRATER IMPACT – STIL MØDER BÆREDYGTIGHED

Nike fortsætter deres Move to Zero-mission, og de har netop lanceret deres sidste skud på stammen i forbindelse med deres rejse; Crater Impact.

Nike forvandler affald til sneakers – Crater Impact består af mindst 25% genanvendte materialer, og de er også yderst skarpe, når det kommer til en mere effektiv proces.

Har du lyst til at joine Move to Zero-missionen, og gøre en indsats for at beskytte planeten? Tjek dem ud!

Move to Zero

At beskytte sportens fremtid betyder, at vi må gøre vores del for at beskytte planeten! Med deres Move to Zero-mission har Nike taget deres første skridt på rejsen mod en fremtid uden udledning af Co2 og uden affald. De har foretaget nogle store ændringer igennem de sidste par år, og de har skabt sneakers med fokus på bæredygtighed.

Fra de helt nye Crater Impact til Air VaporMax 2020. Nike fornyer deres processer og genanvender materialer for at belaste klimaet mindre.

Nike introducerer Crater Impact

Nike Crater Impact er fremstillet af mindst 25% genanvendte materialer og kombinerer stil med bæredygtighed. Brugen af affald er udført meget diskret, så du vil ikke kunne se, at der er brugt genanvendte materialer, når du kigger på dem!

Lanceringen af Crater Impact indeholder flere forskellige colourways til både mænd og kvinder,  og de har alle en overdel i åndbart materiale samt et løbe-inspireret look. Ydermere har de lige kanter, som betyder mindre spild, og så har de et broderet Swoosh-logo, samt polstret ankelkrave i low-cut design.

“Vi bruger genbrugsmateriale yderst diskret, hvor det ikke er synligt, at det er lavet af genbrugt indhold.

Francesca Capone Jones, Design Director

Midtersålen er lavet i Crater-skum, som er fremstillet af spildmateriale fra produktionsgulvet. Er det ikke cool? Denne model kaldes også “Impact” af en grund – fordi Crater Impact med garanti vil efterlade et aftryk på dine omgivelser. Mellemsålen er inspireret af sten, der kan danne et krater, men de er lavet af ultralet skum for ekstra komfort.

Tag med på rejsen

Gør din indsats for at beskytte planeten og fremtidens sport ved at hoppe i de helt nye Nike Crater Impact.
Kan du li’, hvad du ser? Shop Crater Impact-kollektionen, som både er til mænd og kvinder, nu!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg