jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 13, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk

Nike ligger ikke på den lade side, når det kommer til lanceringer, og i denne måned er de klar med endnu en omgang Dunk-freshness! Dunk lanceres officielt d. 16.04.21 i to nye farver til damer.

Kigger man på Nike Dunks popularitet over de sidste par måneder, så kan vi næsten garantere, at disse bliver udsolgt, nærmest som de officielt bliver lanceret. For at spare dig for stressen omkring at forsøge at få fat i et par på lanceringsdagen, så giver vi JDX-medlemmerne chancen for at reservere et par før fredag i vores eksklusive raffle!

Læs videre for at finde ud af hvordan…

Nike Dunk

Friske Colourways

I januar gjorde Dunk et comeback med de originale colourways, som endnu engang fik folk til at vende sig på gaden. Stjernen fra ‘85 er tilbage, og de fantastiske OG-designlinjer er beholdt, samt signaturfarveblokeringen. Nu fortsætter det legendariske sneaks-eventyr…

De kommende drops kommer i både high cut- og low cut-design med en overdel i læder, samt en midtersål i blødt, let skum for ekstra komfort. Som altid har disse legendariske sneakers også et Swoosh-logo på siderne.

Nike Dunk

Reserver nu

Med eksklusiv adgang til JDX medlemmer, vil denne online raffle give dig chancen for at få fat på low White/Photon Dust og high White/Dark Sulfur colourways før lanceringsdagen. Lyder det godt? Tilmeld dig JDX nu!

Tilmeldinger skal ske inden kl. 23:59 GMT+1, tirsdag d. 13.04.21. Raffle slutter kl. 12:00 GMT+1, torsdag d. 15.04.21. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg