jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | oktober 25, 2022

Nike Air Force 1: 40 år med Air

40 år med et sneaker-ikon. Fejr jubilæet for Nikes legendariske Air Force 1 sko!

Are you ready for this? For at vise vores kærlighed til en legende, siger vi tillykke i stor stil. Vi tager en tur i arkiverne og ser på tilbage på 40 fantastiske år med Nikes ikoniske Air Force 1.

Forskellige Air Force 1 modeller

Introduktionen af et ikon 👟

Air Force 1 var oprindeligt designet som en basketball-sneaker og var den første sko, som integrerede Nikes innovative Air-enhed, som kan findes i alle Nikes Air-modeller i dag.

Da skoen først blev lanceret tilbage i 1982, gik der ikke længe før nogle af NBAs bedste spillere, bedre kendt som ‘the Original Six’, tog sneakeren til sig.

Selvom AF1 er fyldt 40 år, så er mange af de velkendte elementer de samme. Som de siger, “if ain’t broke, don’t fix it!” Air Force 1 er en stilren og klassisk sneaker, som er kendt og elsket over hele kloden. Den er super alsidig og leverer suveræn komfort, uden du behøver at gå på kompromis med dit look.

Til ære for jubilæet har Nike lanceret en specialudgave af sneakeren i både herre- og damestørrelser, som har lækre og diskrete detaljer, for at fejre 40 års jubilæet.

Man har givet den premium overdel af læder med støttende overlag et 40-års jubilæumsdesign med dristige metalliske guldelementer, samt tallet 40 ved hælen.

boy wearing air force 1 jumping
group of boys wearing nike sitting on stairs

Celebrate The Swoosh

Fra at samarbejde med velkendte mærker som Off White, Louis Vuitton og Supreme til opretholdelse af deres velkendte signatur-design, har AF1 haft stor indflydelse på sneakermiljøet.

For at sætte fokus på AF1s rødder i basketball, hip-hop-kultur og kreativitet, fejrer vi arven med Sturdy Off; et London-baseret dansekollektiv kendt for deres TikTok- og YouTube-indhold. Hvis du ikke allerede kender til dem, viser Sturdy Offs kanal en gruppe dansere, der viber og bliver ‘sturdy’ til de hårdeste drillbeats.

40 år med AF1 🙌

Vis din kærlighed til en af ​​Nikes mest ikoniske sneakers, og køb den særlige jubilæumsudgave af Air Force 1 her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg