jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 3, 2022

Forny dit retro-look: adidas Originals Drop Step

Courtside-stilen er tilbage, og adidas Originals har fundet de lækreste retro-detaljer frem fra gemmerne, som kendetegner deres seneste sneaker, Drop Step.

Sneakeren lander på vores hjemmeside i herrer-størrelser og kommer i både et low-cut og mid-cut design, der passer til din stil.

Klar til at opgradere dine outfits? Her er, hvad du kan forvente af adidas nye sneaker…

B-bold Inspo’

I lighed med adidas Originals’ Forum kollektionen kombinerer de nye Drop Step detaljer fra ikoniske basketball-kicks fra 80’erne og 90’erne.

De blander de bedste elementer fra tidligere basketballmodeller og har en slidstærk læder overdel, som giver et førsteklasses fit med en sporty ankelkrave på low-cut modellen, mens mid-cut-udgaven tilbyder polstret støtte omkring anklen. Tekstilforet sørger for, at skoen sidder perfekt, når de er snørret, mens perforering tilføjer udluftning, når du er på farten. Under fødderne giver den tykke mellemsål lækker stødabsorbering, og den skridsikre gummisål sørger for, at du altid har et godt fodfæste.

Uanset om du er på banen eller i gaderne, så er Drop Step afsluttet i signaturstil med tofarvede 3-Stripes på sidevæggene og adidas Trefoil-mærke ved hælen, pløsen og mellemsålen.

Er du klar til at starte vinteren med et nyt look? Se udvalget af farver fra vores Drop Step-kollektion til mænd lige her!

Leder du efter andre sneakers, så læs vores guide til hvide sneaks her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg