jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 3, 2022

New Balance Shifted med DJ Tarzsa

New Balance gør sommeren endnu varmere! I denne udgave af New Balance Shifted lægger vi fokus på mærkets seneste samarbejde med Manchester DJ’en Tarzsa.

New Balance fortsætter med det, de er bedst til…det seneste drip i street-ready, sportsinspireret stil! Det er præcis hvad du mangler når du har brug for at opdatere dine kicks. Tjek det nye look til kvinder lige her, som det ses på Tarzsa!

New Balance Shifted Tarzsa

Tarzsa x NB

Tarzsa er en ny DJ, som kommer fra det nordvestlige England. Hun kæmper for elektronisk soul- og jazz musik, som er blevet kultiveret gennem hendes arbejde på NTS Radio og Swing Ting. Derudover har Tarzsa optrådt regelmæssigt på BBC 6 Music, og er co-signed af Giles Peterson og Mr. Scruff.

Nu forlader hun studiet og præsenterer New Balances seneste dame kollektion, skabt til løb, fester, og alt derimellem.

Oplev det klassiske look samt JD eksklusive produkter, ved at tjekke Tarzsa ud som er iført de helt nye NB.

New Balance Shifted Tarzsa

Den Ikoniske Stil

Med en historie, der strækker sig over 100 år tilbage, har New Balance dybe rødder i performance outfits, dedikeret til at nå nye mål indenfor din passion! Siden lanceringen i 1906 har mærket etableret sig på streetwear-scenen med deres retro-inspirerede styles med moderne detaljer.

Få en vild 70’er-stil med et par 327-sneakers. Disse redesignede løbesko er et must-have i enhver sneaker-rotation. Fra mellemsålen med firkantet kile til den omsluttende ydersål, har New Balance designet en klassisk sneaker, som er kommet for at blive.

New Balances XC-72 sneakers er inspireret af konceptbiler fra 1970’erne. De smalle sko kombinerer ikoniske NB-kendetegn fra forskellige modeller. Den delte ydersål med slidbanemønsteret kommer fra XC15 modellen og knopperne fra den velkendte 327. Den praktiske stabilitetskap på hælen er lånt fra 620.

New Balance 550 hylder et karakteristisk design fra 80’erne. Inspireret af basketballsko og legendariske spillere, disse OG-sneakers har en low-cut krave, premium læder og et rent, minimalistisk finish.

Alle modeller har det klassiske “N”-logo på siderne, og de nye designs fra New Balance  ændrer spillet fuldstændigt med deres udvalg af ikoniske sneakers!

Den nye tøjkollektion med klassiske t-shirts og hyggelige sweatshirts fornyer din garderobe med et afslappet look. Udforsk seje baseballjakker i kollegial stil for at få et sportsinspireret look, komplet med oversized branding og retro-stemning. Shop neutrale, råhvide og grå farvekombinationer, eller skil dig ud med en prangende orange og vær med på årets fedeste trend.

Shop de nye styles!

Tjek det helt nye dame-drip fra New Balance lige her og snup alle Tarzsa-styles og mere!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg