jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 29, 2022

adidas NMD_V3:En ny æra med originalitet

Er du klar til at træde ind i en ny æra? adidas Originals er tilbage med en opdateret version af de legendariske NMD-kicks. Enter the NMD_V3…

V3 ankommer som en street-ready reinkarnation af de klassiske NMD-sko, som fortsætter med at tage inspiration fra retro løbesko, dog med et helt nyt twist!

Vil du vide mere? Få alt information om adidas’ seneste drop lige her!

adidas NMD_V3
adidas nmd

Mapping the Future

adidas NMD debuterede første gang tilbage i 2015 med NMD_R1. Siden da har mærket lanceret en hel række friske looks, farver og modeller, som alle er inspireret af klassiske old-school løbesko.

Ved at holde fast i den vindende formel, er NMD tilbage med NMD_V3. Den er designet i bedste NMD-stil, inklusive den ikoniske Boost-mellemsål, TPU-materialet og signatur mønsteret på ydersålen. Dog er den anderledes end OG-modellen fra 15. NMD_V3 repræsenterer en helt ny æra af NMD.

Den legendariske Boost mellemsål og den slidstærke TPU-ramme er blevet kombineret med en minimalistisk, semi-transparent overdel, som indeholder mindst 50% plast fra havet opsamlet af Parley. De andre 50%? Genanvendt polyester.

Find din egen vej!

NMD_V3 er bygget til et aktivt liv i bevægelse! Uanset om du mangler et par lækre sneaks i dagligdagen eller et ikonisk look til weekenden! NMD_V3 passer perfekt til bylivet i konstant udvikling.

Ønsker du at genoprette forbindelsen til din by? Rock de nyeste 3-Stripes kicks med den netop lancerede NMD_V3 – inklusive to JD-eksklusive farvevarianter!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg