jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 24, 2018

Metallisk Nytår

Nytårsaften er aftenen, hvor vi dresser os ekstra op, tager det flotteste outfit på og går det nye år i møde med åbne arme. 

Nytårsaften byder også på massevis af mode og glamour, så derfor vil vi hos JD Sports gerne præsenterer dig for de fedeste sneakers til at hoppe ind i det nye år i.  

Fila Disruptor har været en af 2018’s darlings, og denne Fila Disruptor II Repeat er ingen undtagelse! Denne model byder på alt det klassiske Fila Disruptor komfort, og sneakerens stil er ikke til at tage fejl af. Disruptor II Repeat kommer i flere forskellige farver, men denne sølv metalliske model vil passe perfekt til et nytårsoutfit med modige kanter. 

Puma Tsugi Jewel er en eksklusiv damemodel, som leverer et klassisk look, men denne model tager stilen et skridt op ad rangstigen. Tsugi Jewel kommer også i mange farver, og alle modeller byder på uovertruffen stil og komfort. Er du til et afslappet men iøjnefaldende nytårsoutfit, så passer denne guld-detaljeret model perfekt!

adidas Originals Falcon har fået 2018 op ad stolen! Modellen har fået massevis af opmærksomhed fra superstjerner som Kylie Jenner og Hailey Baldwin. adidas Originals Falcon kommer også i mange, mange forskellige modeller, men denne silver Falcon vil passe perfekt til dig, der er vild med et chunky retro look, men som stadig vil holde stilen nede på jorden. 

Nike Air Max 95 har vundet folkets hjerter igen og igen! Både for sit flotte design og sin dejlige komfort. Denne Nike Air ax 95 LX vil uden tvivl stjæle alt opmærksomheden til enhver fest! Hvis du er typen der elsker at gå all in med dit outfit, er denne flotte model lige noget for dig! 

Nike Air Force 1 er en street klassiker, der overtog basketbanerne tilbage i 80’erne. Modellen er til typen der elsker et stensikkert street look, og denne model byder på lidt ekstra guf. Til nytår må det godt være lidt vildere end normalt, og det sikre denne Nike Air Force 1 med sit stjernebedækkede design. 

JD Sports har noget for enhver smag! Kig ind på vores hjemmeside eller besøg en af vores top sprøde butikker, og gør dig nytårsaften-klar med den flotteste stil fra de største mærker! 

Rigtig godt nytår!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg