jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 16, 2022

adidas Starting Strong

2022 er året for selvkærlighed! Og hvis du ikke allerede er startet på den rejse, så vil vi sige til dig, at tiden er inde. Det er tid til at føle sig godt tilpas og at blive den bedste udgave af sig selv. Vi hjælper dig med motivationen, og vi har teamet up med adidas, så vi kan starte året, som vi planlægger at afslutte det: STÆRKT!


Brug et øjeblik på at tænke over, hvordan du gerne vil være som person, og hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv. For nogle betyder det at bruge mere tid sammen med sine nærmeste, for andre handler det om at gå all in på træning. Uanset hvilken type du er, så er vi her for at støtte dig!

adidas Starting Strong

For at motivere dig til en stærk start på 2022, har vi teamet up med den ultimative Girl Gang. Disse ladies har deres helt egen metode til at blive den bedste udgave af dem selv, og mens de når dertil rocker de, de nyeste looks fra adidas.

Her kommer lidt inspo….

@sophirelee 

Som forbillede og influencer kører Sophi #StartingStrong med et komplet look fra adidas

@nataleebarnett_

For Natalee er det vigtigste at finde en perfekt balance mellem træning og afslapning. Når hun føler sig stresset, tager hun et skridt tilbage og sætter farten ned.

@hollyb_fitness

Vi er helt enige med Holly i, at tommelfingerhuller tager træningslooket til et nyt niveau! Lad dig inspirere af Holly og kombiner et babyblåt sæt med et par Ozweego.

@joeydarlinn

Når hun ikke roser kvinder på instagram, poster Joey i stedet fitnessbilleder. For at føle sig som den bedste udgave af sig selv, klæder hun sig i et matchende outfit – designet til maksimal komfort.

@kimgfit_

Fitnesstræner Kim ved, hvad der gælder. Hun starter året stærkt med at klæde sig i adidas fra top til tå!

@adeolak

Adeola har valgt et behageligt look og matcher trøje med tights. Vi elsker den lyserøde farve sammen med et par Ozweego.

Er du klar til at blive den bedste version af dig selv? Start din rejse og se de nyeste looks fra adidas her.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg