jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | oktober 27, 2021

Little Simz i New Balance 878

New Balance har gjort det igen. De har gravet ned i arkiverne og genoplivet et af deres ikoner.

Du hørte rigtigt, 878-sneakeren er tilbage til at sætte trendbølger igang og for at vise dig hvordan det skal gøres. New Balance samarbejder denne gang med Little Simz (@littlesimz); artist og skuespillerinde fra England.

Skal du have alle detaljerne? Vi har din ryg! 👟

90’er-inspireret stil

878-modellen gjorde for første gang comeback med genudgivelsen i 2015. Siden da, har New Balance fortsat med at genudgive og opfriske silhuetten med flere essentielle colourways og JD-eksklusive modeller.

Skoen landede først som en løbesko i 90’erne, hvor den blev udgivet i en simpel hvid colourway, med sorte og navyblå detaljer. Med en overdel af premium læder og suede -materiale, er skoen både anderledes og chunky samt. pakket med en masse retro-inspirerede detaljer. Underfods, hviler den på NBs signaturmidtersål med ABZORB tech der også er kendt som støttende dæmpning som giver let og langvarig komfort.

Som altid, afsluttes de med det legendariske New Balance ‘N’ logo langs siderne!

Gør som Little Simz

Little Simz er opvokset i Nord London, og har ikke kun skabt bølger på musikscenen, men også i hendes skuespillerkarriere. Hvis du endnu ikke har oplevet hende i Top Boy (hvor har du været!?), så må du have lyttet til hendes musik. Med et par awards under bæltet og fire fantastiske studiealbums, har hun samlet sig en masse fans – endda også fans som Kendrick Lamar og Jay Z.

… Og hvis musik og skuespil ikke var nok, så ved Little Simz en ting eller to om den gode stil. Hun er nemlig gået sammen med New Balance, ved at snører de seneste 878 sneakers på. I en JD-eksklusiv grå farve, kan disse retro-stilede og komfortable sneakers, blive stylet op eller ned med alt fra jeans til joggingbukser.

Kunne du tænke dig at stjæle Little Simz’ look? Tjek hele New Balance 878 –kollektionen ud nu!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg