jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 8, 2021

JD Street: Se JD’s Julereklame 2021

Det er den tid på året igen! Den festlige SZN er her og JDs julereklame er netop gået i luften.

Har du ikke set den? No worries! Du kan de tv-reklamen lige her, og vi giver dig samtidig et indblik i de største navne, som medvirker i reklamen. Tjek det ud!

JD Street

Julereklamen fører dig til den ultimative “JD Street”; En fin gade, som er forvandlet i fuld JD-stil.

På denne årstid er der mange af de helt store navne indenfor både musik, sport og mange andre brancher som dropper deres hverdagsjob, og tager deres karriere i en helt anden retning… De tager chancen og leder efter nye jobs på “The JD Street!” Udover den fine JD-butik, så vil du se en bred vifte af forskellige butikker – alt fra dagligvarebutikker til hundefisøre.

Besøger vi Jama og Dapaah – King of Trims, så er det tydeligt, at Michael Dapaah pønser på noget meget mere cool! Han passer forretningen for Maya Jama, men med lidt hjælp fra hans assistent, Tobi Brown, viser han os, hans alt for vilde ideer, hvad angår looks til hunde. Få lov til at se med “behind the scenes” og bliv klogere på, hvad der i virkeligheden foregår dernede!

Længere op ad gaden hos Jerk og Dumplings – King of Wings, vil du møde Aitch og Shaybo, som kører det lækreste spisested på gaden. De har opgivet musikkarrieren, så de i stedet kan arbejde med deres helt store passion; Kylling.

Du vil med garanti også blive vild med Ms Banks og Little Simz i Jammy Donuts. Central Cee og Russ Millions som henter tærter hos Juicy and Delicious – samt mange andre velkendte ansigter som KSI, Jay1 og Young T og Bugsey. Det her vil du ikke gå glip af! Hop ind og se reklamen, og shop deres looks lige her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg