jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 24, 2020

Lige Landet: Nike Air VaporMax 2020 Flyknit

Det er officielt. Nike har lige launchet en af de mest bæredygtige sneakers til dato! Air VaporMax 2020 Flyknit lander til hele familien og er næste skridt i Nikes rejse: Move 2 Zero.

Denne helt nye sneaker er bygget med bæredygtighed i baghovedet og mindst 50 % af dens vægt er produceret af genbrugsmaterialer – dét er meget skrald!

Tjek detaljerne ud her og læs hvordan du får fat i skoen.

Move 2 Zero

Nike er seriøse, når det handler om et beskytte planeten og som en del af deres Move 2 Zero idé, laver de store ændringer.

De forsøger konstant at nytænke og genopfinde materialerne, der bruges i hvert eneste af deres produkter, samt processen der bruges til at lave dem. Som en del af deres rejse har de skabt en helt ny VaporMax ved brug af genbrugsmaterialer og en helt ny Air-enhed, der dækker hele sålen.

Nikes designchef, Jesi Small sagde:

”Vi ønskede at tage et kig ikke kun på Nikes affaldsstrøm men på andre industrielle affaldsstrømme, og hvordan vi kunne udnytte det indhold. Meget af beslutningsprocessen er drevet af dette.”

Tæt På

VaporMax 2020 bruger genbrugsmaterialer direkte fra fabriksgulvet! Nike har transformeret skrald til frisk innovation. En frisk stil med et reduceret kulstofaftryk – win-win!

Den nye sneaker har en overdel i strækbart, genbrugt Flyknit-materiale, som bruger post-industrielt garn, som giver et helt nyt look og feel. Denne ’OG’ udgave der lige er landet, kommer i ren platinfarvet nuance med vævet, multifarvet TPU-clip i hælen.

I bunden hviler sneakeren på én stor VaporMax Air-enhed, som indeholder mere luft end nogensinde før, samtidig med at de gør brug af mindst 75% genbrugt TPU-materiale. Det giver ikke bare bæredygtigt teknologi, der er også brugt 100% genbrugeligt energi i produktionsprocessen.

De hviler på en genbrugt Nike Grind gummiydersål, der giver et godt greb i underlaget, og de rundes af med Flyease fast fit system, så de sidder tæt og sikkert, samt det ikoniske Swoosh-logo på siderne.

Få fat på dine

Vil du friske kollektionen lidt op, imens du gør dit for planenten? Tjek vores kollektion og få fat på Air VaporMax 2020 Flyknit til herrer, damer og børn nu.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg