jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | maj 19, 2022

Lige landet: adidas Originals ZX22

Har din sneakersamling brug for en opgradering? Så læs med her. Den seneste nyhed fra adidas Originals er netop landet, nemlig den helt nye ZX22 silhuet!

Den er god nok! BOOST-teknologien er tilbage, og denne gang er den dristigere end nogensinde med en opdateret udgave af mærkets ZX-signatur.

Det klassiske design er inspireret af løb, og de lander i både herre- og børnestørrelser! Se alle de fine nyheder fra adidas lige her …

Fodtøj inspireret af fremtiden

JD-stjernen og YouTube-sensationen Tobi Brown er altid klar, uanset hvad fremtiden måtte bringe, og med sine ZX22 er han altid et skridt foran.

Designet er både simpelt og clean, hvilket er et statement i sig selv. Ydermere er 25% af overdelen lavet af mindst 50% genanvendt materiale.
Overdelen er lavet i luftigt mesh med overlag i ruskind for ekstra støtte, mens tekstilforet bidrager til ekstra komfort for hvert et skridt.
De lukkes med snørebånd, der kan tilpasses, og de er udstyret med en hælsnip, så de let kan tages af og på.

EVA-mellemsålen skyder energi tilbage i foden, og den slidstærke gummisål sørger for, at du står bedre fast på enhver overflade.

De kan både sættes sammen med et tracksuit på afslapningsdage eller opfriske dit weekend-outfit i form af en T-shirt og jeans. Disse moderne sneaks er udstyret med det velkendte Trefoil badge samt ZX22 branding på fronten. På siderne ser man naturligvis også de ikoniske 3 striber.

Ready for the NZXT Destination? 🚀

Uanset om du har tænkt dig at bruge dem i hverdagen, eller om de skal gemmes til særlige lejligheder, så er ZX22 det helt rigtige valg denne sæson!

De lander i flere monokrome colourways her hos JD. Tjek dem ud med det samme

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg