jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 18, 2019

Levis er landet hos JD

Levis har leveret ikoniske looks i over 150 år, og nu kan du også shoppe det legendariske brand hos JD. 

Levis har altid været lig med denim, og nu tager de deres styles til næste niveau med friske nye cuts og farvenuancer, uden at gå på kompromi med den originale Levis-stil. 

Her giver vi dig alt, du har brug for at vide om brandet, og vi sætter fokus på de bedste styles fra kollektionen.

Kort om Levis

Det ikoniske brand blev til i 1853, da skaber Levi Strauss imigrerede til Amerika og startede en tøjbutik i San Francisco. 

Under ‘the California Gold Rush’ opdagede Levi hurtigt, at det arbejdende folk havde brug for holdbart tøj, der samtidig så godt ud.

I samarbejde med skrædderen Jacob David skabte Levi en gamechanger. Ved at styrke det holdbare denimstof med kobbernitter, blev verdens første blue jeans født.

Levis har siden det allerførste par jeans fortsat udviklingen og giver med sit tidsløse design alle en mulighed for at udtrykke sig. Du bestemmer selv hvilken historie, din stil skal fortælle – Levis hjælper dig på vej! 

Nyt fra Levis – Bliv inspireret til dit næste køb

Levis holder sig ikke tilbage, og har lige udsendt alt du behøver, for at opgradere dit look til næste niveau. 

Hvis du er i tvivl,  kan du altid starte med en Levis klassiker – Denim! 

I en statement denimjakke er du altid godt klædt på. Den kommer med knapper hele vejen ned, så du sikres det perfekte fit. Med både brystlomme og sidelommer, har du altid plads til dine vigtigste items. Hvem kunne ikke tænke sig sådan en klassiker?  

Er det ikke lige er denim, du står og mangler.. Intet problem! Levis har masser af andre lækre styles til din garderobe. Opdater din streetstyle med denne hættetrøje i blødt bomuld, som holder dig comfy hele dagen. Du vil helt sikkert skille dig ud fra mængden med det multifarvede print! 

Levis designer lækre T-shirts i mange forskellige farver. Hvad enten du er til multifarvet print eller camouflage-looket, har Levis en T-shirt til dig. Klassisk snit med rund hals og korte ærmer. 

Klæd dig på i de lækreste styles fra Levis! Shop hele kollektionen her

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg