jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 31, 2019

Launch: Nike Air Max 200!

Nike tager os tilbage i tiden med den nyeste Air Max silhuette; Air Max 200!

Dette design er tydeligt inspireret af modellerne Air Max 720 og Air Max 270 React, med fokus på at være den perfekte lifestyle-sneaker, som taler til både komfort og stil. Lad dig derfor ikke snyde af dens enkle udstråling – denne sneaker er nemlig ’créme de la créme’ og opbygget med en super stabil konstruktion samt en synlig Air Unit i hælen, som giver dig følelsen af at gå på skyer.

Designets udformning er sammensat med alle de bedste dele fra Air Max klassiskere og alt tyder på, at Air Max 200 bliver en af favoritterne denne sæson. Skoens overdel af lavet af mesh med ruskinddetaljer i flere lag, som giver super fed stil. Særligt ved Air Max 200 er den tydelige og nærmest chunky flap, som giver komfort, støtte og stil. Ægte sneaker-kendere vil genkende denne feature fra modeller som Air Monarch og Nike M2K Tekno.

Sneakeren er dekoreret med det legendariske swoosh-logo både på inder- og ydersiden. På flappen finder du ’AIR 200’ branding, som tydeligt viser dine omgivelser, at du har den nye Air Max 200 på. Særligt ved disse kicks er midtsålen, som ligner Nike Air Max 180-modellen utrolig meget i både form og synlig air-æstetik.

Modellen kommer i flere colourways for både mænd, kvinder og børn. Hold øje med det nyeste medlem af Air Max familien, som gør sin indtræden på markedet torsdag d. 1. august 2019.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg