jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 8, 2019

Just Landed: adidas Originals Ozweego

adidas Originals Ozweego sneakeren lander 08/08-2019! Denne flotte sneaker er inspireret af de klassiske 90’er-modeller og taget direkte ud af adi-arkiverne. Her kommer den i en refreshed version; den ikoniske Ozweego sneak is back!

Den originale Ozweego

Den klassiske Ozweego landede helt tilbage i 1996 og var en letvægtig sneak med en agressiv udstråling med et hyper-futuristisk twist. Skoen var udført med en Adiprene sål, der gav sublim støddæmpning til trætte fødder.

Re-designet af Raf Simons

Selv om adidas Originals stoppede med produktionen af Ozweego helt tilbage i 2000, har denne elskede sneakermodel fået en revival i 2013 da Raf Simons valgte at puste nyt liv i designet.  Reaktionerne var delte til at starte med, men designet blev en enorm success og nærmest flået af hylderne. Designet følger i Stan Smith- og  Superstarmodellernes fodspor, og er nu kendt som en af de fedeste streetstyle sneaks; chunky og vild!

Chunky-sneak trenden er stadig på sit højeste og derfor er det nu det perfekte tidspunkt for at lave et massive comeback for Ozweego sneakeren!

Det nye design tager den klassiske model op på et helt nye niveau med åndbart mesh, ruskind og TPU overflade. Designet er forsynet med  en snørrelukning, som låser foden perfekt fast. Skoen hviler på en ultra letvægtig EVA midtsål, som er equipped med Adiprene støddæmpning i forfoden samt i hælen, der garanterer en smooth ride. Komplet med adi-branding og et flot Trefoil på flappen af skoen.

Hvordan får du fat på dem?

The adidas Originals Ozweego fås til mænd, kvinder og børn hos JD Sports – inklusive de eksklusive JD colourways!

Shop hele kollektionen her.

Hvis du vil være den første til at høre awesome news om sneakers og eksklusive modeller, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg