jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 22, 2021

Gå kulden i møde med sæsonens jakketrends

Efteråret er kommet – og vinteren er på vej. Det er derfor officielt tid til at sætte garderoben i efterårstilstand, være klar til at gå kulden godt i møde og dermed gå på jagt efter en ny jakke, til den kolde og våde sæson. 🍂

Vi skifter hermed fra kortbenet til langbenet, sandaler til støvler og pakker os ind i hyggelige og behagelige outfits, som også holder temperaturen inde. Dette behøver selvfølgelig ikke se kedeligt ud, da alle dine efterårs-essentials kan, som altid, piftes lidt ekstra op med en matchende jakke.

Hermed kommer vi med en oversigt over sæsonens jakketrends, som du simpelthen bliver nødt til at holde øje med. Om du er til lange ærmer, crop-cut eller parka med polstring, kan listen herunder, hjælpe dig med at finde din foretrukne trend. 🙌

Parka-jakken

Bliver parka-jakken nogensinde gammel? Det tror vi ikke. En lang parka-jakke er nemlig ikke kun stilet, men også super praktisk.

Udover at du ser trendbevidst ud, vil knælængden også beskytte dig mod vind og blæst.

Modellerne med polstring vil samtidigt tilføje ekstra varme og er derfor også velegnet til den kommende vintersæson.

Glade farver… også på de grå dage

Er dit go-to look ofte sort og gråt? Typisk hopper vi ud i de neutrale toner, selvom vi egentligt også kan eksperimentere med forskellige farver i vores jakkevalg. Og hos JD får både damerne og herrerne lov til at kaste sig ud i de friskere nuancer.

Du kan eventuelt finde din yndlingsfarve, eller træde ud af døren i et stilfuldt colourblock design, for et klassisk retro look.

Vindjakken

Retro-stilen kan også køres i efteråret, da vintage aldrig går af mode – uanset sæsonen, humøret og vejret.

Hertil er vindjakken ikke bare et praktisk valg til løbeturen, men også, det helt oplagte street-wear item; der kan være med til at pifte resten af dit look op.

Den ærmeløse vest

Den kolde sæson kan fortsat gøres stilfuld, også uden ærmer! Det har den ærmeløse vest allerede bevist.
Hvis du er på jagt efter et alternativt tag på efterårsjakken, kan det derfor være, at en vest er lige det, du står og mangler.

Hertil kan en vest med polstret fyld både varme dig, men også komplementere resten af dit outfit. Den kan selvfølgelig også række hen over vintersæsonen, så længe du husker at finde en matchende strik, til at beskytte dine arme! 😉

En varm jakke… Men cropped!

Det kan godt være at sommeren er ovre, men det betyder ikke at crop-pasformen er glemt hos alle streetfashion-elskere! For crop er nemlig fortsat trendy – og korte toppe kan bare byttes ud med korte jakker!
Eksempeltvis, er den polstrede Nuptse 1996 fra The North Face et absolut hit, i blandt, udvalget af jakker med crop-cut.

JD-udvalget byder endda på flere forskellige farver – så du kan få lov til at vælge din egen yndlingsfarve.

Ud over de ovennævnte trends, har JD Sports et stort udvalg af jakker til den skiftende sæson.

Om du søger jakker til børn eller voksne, kan de fås i vind- eller vandtætte modeller, i forskellige stilarter, farver og materialer. Som altid bydes disse fra dine top mærker som Nike, adidas Originals, The North Face & Ellesse.

Tjek hele jakke-kollektionen ud her, og byd allerede kulden velkommen idag. 💙

Stadig i tvivl over andre street-wear items du må eje denne sæson?

Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #MitJD <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm? Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg