jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | oktober 4, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk

Efteråret er her og Dunk sæsonen fortsætter med endnu flere drops. Har du brug for at opfriske din samling? Nike har nemlig afsløret at Dunk Low lander i en NBA-inspireret colourway, til herrer og juniors d. 8. Oktober 2021.

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle!

Har du brug for at snører det seneste på fødderne? Find ud af hvordan herunder. ⬇️

75 År Med Basket

I år fejres NBAs diamantjubilæum, og derfor giver Nike en hyldest til de 75 kæmpe år, med den seneste edition af Dunk Low.

Disse sneakers bringer Peter Moores signatur silhuet fra 1985 tilbage, og denne gang, har den fået sporty detaljer som hylder NBAs jubilæum. Skoen er inspireret efter farverne fra The Chicago Bulls og lander derfor i ‘Sail, Black & Chile Red’. De har en overdel af premium læder, med nostalgiske detaljer for 80’ernes B-Ball, i form af signaturfarveblokeringen.  


Desuden det tætsiddende snøresystem og den skummede midtersål, afsluttes disse Dunks med et ‘75th Anniversary’ label på snuden, Diamant-logo ved snørebåndene og, som altid, legendarisk Swoosh branding.

Reservér Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 06.10.2021 kl. 08.00 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg