jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | januar 30, 2020

At fejre 30 med manér: Nike Air Max 90

Den har opnået ikonisk status, siden dens udgivelse i 1990, og nu fejrer Nike 30-års jubilæet for Air Max 90, ved at udgive den igen!

Nike har besluttet at forklæle alle fødder med nye farver og et opdateret design af en klassiker! Vil du vide mere? Her får du den vigtigste information om en af Nikes mest ikoniske modeller, samt hvordan du får fat på dit par!

Historien bag sneakeren

Tre årtier efter udgivelsen, er Air Max 90 stadig på toppen af gamet! Men hvor startede det?

Nike gik ind i 90’erne som et stærkt brand der allerede havde haft stor indflydelse på sneakerkulturen med deres løbesko. Air teknologien var allerede udbredt og accepteret, og derfor besluttede Tinker Hatfield, at efterfølgeren Air Max II skulle have en tykkere midtsål, et mere elegant design og en større Air unit. Air Max 90 var født.

Det klare fokus på performace og stil resulterede i nogle af modellens mest ikoniske elementer. Air enheden i hælen blev fremhævet og midtsålen blev tykkere for at sikre optimal affjedring og velbehag. Designet gav skoen et mere ‘chunky’ look, som fik den til at skille sig ud blandt alle de andre sneakers fra samme periode.

Udover et mere chunky design var Air Max 90 også en højere model, som gav bedre støtte til hælen under løbetræningen. Designet gav et look, der lå mellem en løbesko og en basketball sneaker – hvilket betød et sporty design, der udviklede sig til at høre hjemme på gaden.

De nyeste 90’ere

Air Max 90 laver stadig støj i sneakerverdenen med deres genopfriskede design. Designet er en hyldest til de 30 år, modellen har været på markedet og er netop landet i helt nye farvenuancer, samt et par af de klassiske – triple hvid og triple sort!

De seneste sneakers holder sig i Tinker Haftields ånd og er designet til at have en form, der er tættere på de originale AM90. Tjek de seneste Air Max 90 sneakers til herrer, damer og børn på vores side nu.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg