jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 16, 2019

JD klæder dig på til skolestart!

Sommerferien er ovre, og det er tid til et nyt skoleår. JD hjælper dig med at finde de bedste looks til din skolestart, så du står helt skarpt i skolegården! 

Husk jakken 

Ved skolestart er t-shirtvejr mere undtagelsen end reglen. Derfor har du brug for et let jakke, som kan hjælpe med at holde dig varm, men som også nemt kan lægges i rygsækken på solskinsdage. Vælg din favorit blandt topmærker som Nike, adidas eller Ellesse.

Rygsækken fuldender dit look

Når først outfittet er på plads, mangler du blot en cool rygsæk at bære dine bøger i. Hos JD har vi rygsække i alle former, størrelser, farver og designs fra de mest populære mærker. Vælg en der passer til din personlighed: Er du sporty, stilet, sprudlende eller praktisk?

Gør det personligt

Hos JD kan du gøre dine skolestarts-items endnu mere personlige. Følg instruktionen herunder for info om, hvordan din rygsæk bliver helt din egen. 

Sådan tilpasses din rygsæk: 

1. Find produktet du ønsker at personliggøre. Dette vil være muligt på de fleste tasker, kasketter, fodboldtrøjer og fodboldstøvler.

2. Husk at sætte flueben i, at du ønsker at personliggøre produktet, før du lægger produktet i kurven. Du kan sætte helt op til 10 alfanumeriske tegn på produktet.

3. Læg varerne i kurven og check derefter ud som sædvanligt. Dit personliggjorte produkt vil inden længe blive sendt til dig.

Klik her for at shoppe tilbehør med et personligt touch

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg