jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 22, 2020

JD sponsorerer Youtubes nytårsfest ‘Hello 21’

Det nye år står rundt om hjørnet. Nytårsfejringen kommer dog uden tvivl til at se anderledes ud i år. Det behøver du slet ikke ærgre dig over – YouTube redder nemlig alle os som sidder og hygger derhjemme til nytår.

I år bliver du inviteret af YouTube til at fejre slutningen af 2020 med nogle af de største artister og content creators i verden.
Den JD-sponsorerede begivenhed ved navn ‘Hello 21’ er et to-timers show der fejrer YouTube’s fælleskabelige ånd – noget, som vi alle har haft brug for i år.

Har du ingen spændende nytårsplaner? Læs videre for at se, hvad ‘Hello 21’-showet byder på. ⬇️⬇️

Vil du joine de største berømtheder, creators, atleter og artister når de siger farvel til 2020 og skåler for 2021? Her er et lille overblik over hvad der skal ske:


Den store hjemmeaften

Tune in for at se nogle af dine favoritter i deres eget hjemmemiljø. Mens de tæller ned til det nye år, vil de blandt andet tale om det forløbne år og hvordan det kommende år kunne tænkes at se ud.
Desuden vil de også spille et par sjove spil, kigge på nogle af deres yndlings YouTube videoer og meget mere!


Fantastiske Optrædelser

Er der en bedre måde at afrunde 2020 på end at se episke og eksklusive live-optrædelser fra nogle af de største artister i verden? ‘Hello 21’ kommer til at byde på flere af årets største hits. Gå ikke glip af dette!

Trends, Hitmakers & Tastemakers

Vi følger med nogle af YouTubes største content creators når de vurderer hvordan året er gået. Fra de mest populære trends (som Zoom-quizzer) til årets største hits.


Skål, refleksioner og nytårsforsæt

Man kan jo ikke helt fejre nytår uden nogle nytårsforsætter. Her byder ‘Hello 21’ på flere kendte ansigter som reflektere over året, mens de deler deres nytårsforsætter for det kommende år.

Nedtælling til 2021 med ‘Hello 21’

Gå ikke glip af YouTubes ‘Hello 21’-begivenhed, der starter kl. 23.30 (dansk tid) d. 31. december 2020. Vi kan helt sikkert sige at det bliver den største og bedste nytårsfest i år! (Nedtællingen er efter britisk tid og vil derfor foregå kl. 01:00 i Danmark.)

Hold dig opdateret kl. 23.30 dansk tid på YouTube Originals kanalen.

See ya 2020, og halløj 2021! 💥 💥Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg