jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | august 2, 2022

De bedste backpacks til din skolestart!

Backpacks

Bliv klar til det nye skoleår! Uanset om du skal starte i skole, på uni, eller blot trænger til at opgradere din backpack. Vi har samlet de bedste backpacks i denne guide, så du kan finde tasken der passer bedst til din stil og dine behov! Her hos JD har vi de fedeste backpacks fra forskellige mærker. Lyder det interessant? Så læs videre!

Nike Elemental Backpacks

Køb Nike Elemental Backpack i flere farver her!

Nike Elemental Backpack

Denne lyserøde backpack er perfekt til dig, som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Den kommer med alle de praktiske funktioner, som du kan forvente af en rygsæk. Det store rum giver plads til bøger og din bærbare computer. De lækre mesh lommer i siderne sørger for at du altid har drikkedunken ved hånden. Vælg denne taske, så garanterer vi dig en praktisk backpack og det fedeste look!

Jordan Pencil Case Backpacks

Køb Jordan Pencil Case Backpack i flere farver her!

Jordan Pencil Case Backpack

En sporty backpack med et ikonisk rødt design, og det legendariske Jumpman logo på fronten. Denne rygsæk er til dig, som altid er på farten, og har brug for en holdbar og lækker taske, som forbliver komfortabel, selv på de lange skoledage. De lækre rygpuder og justerbare skulderstropper giver dig det perfekte fit! Med denne backpack medfølger et matchende penalhus, så du med det samme er klar til din første dag efter sommerferien!

Hoodrich Aspire

Køb Hoodrich Aspire her!

Hoodrich Aspire

Denne praktiske backpack fra Hoodrich kommer i sort og grå og har et lækkert design med de fedeste detaljer. På fronten er det velkendte Hoodrich-print med et rødt omrids af verdenskortet. Indvendigt er der godt med plads, og tasken er opdelt med de nødvendige rum, hvori du let kan placere dine ting. På siderne får du plads til vandflasken, så du altid har den lige ved hånden, hvis du bliver tørstig! Hvis du leder efter en praktisk backpack med fede detaljer, så er Hoodrich Aspire backpacken til dig!

TNF Bozer backpack

Køb tasker fra The North Face Bozer her!

The North Face Bozer

Backpacken fra The North Face kombinere de bedste detaljer fra den klassiske skoletaske og vandrerygsækken. Det vandafvisende materiale gør denne backpack til et hit hos dig, som elsker at bruge tiden efter skole i naturen. Indvendig kommer tasken med ekstra lommer, så du kan holde styr på alle dine ting, uanset om du er til undervisning, eller på vandretur. Bozer-tasken passer til dig som har brug for en alsidig taske!

Under Armor Hustle Lite

Køb Under Armor Hustle Lite her!

Under Armour Hustle Lite

Denne blå letvægts backpack fra Under Armour sørger for at dine ting bliver opbevaret sikkert og tørt i alt slags vejr. Tasken gør brug af Under Armours Storm teknologi som beskytter materialet, og gør denne backpack ideel til udendørs brug. Indvendig har tasken ekstra lomme til din bærbare computer. Dette er tasken til dig, som har brug for mere end en skoletaske, eller til dig som trodser vind og vejr for at cykle til universitet!

adidas adicolor backpack

Køb adidas Adicolour Backpack her!

adidas Adicolour

Adicolour backpacken fra adidas er denne listens klassiker! Med et stilrent design og den sorte farve, fuldender denne taske ethvert outfit! Selvom denne taske ikke har diverse gadgets og ekstra funktioner, er det en af vores absolut favoritter her hos JD! Det alsidige kompakte design giver dig hvad du har brug for, samtidig med at tasken forbliver let. Denne backpack er perfekt til dig som leder efter et simpelt tidløst design.

Se alle vores Back to School backpacks her!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg